Min næste ledige tid

Min næste ledige tid

Min næste ledige tid

er tirsdag den 24. april 2012. Tider kan bestilles ved, at du sender en sms med din adresse til 20 744 947 fra søndag den 22. april.2012.

Jeg glæder mig til at se dig og din baby, Helle

PS Nu holder jeg rejseforedrag om turen. Titlen er

100 års fødselsdag i fængslende Nordkorea

Den 15. april 2012 fyldte Nordkorea 100 år. Det var klart højdepunktet på min tur. Fødselsdagen var et tætpakket program, hvor vi oplevede

  • overdådigt blomstershow
  • underholdning for udlændinge som vi hurtigt døbte “Find en lokal”
  • kilometervis af Nordkorearene klædt i deres stiveste puds
  • militær køretøjer, der havde været til parade
  • 31 minutters fyrværkeri

Opdatering

Som regel er jeg god til at finde tid til din baby med rimelig kort varsel. Typisk senest en dag eller to efter henvendelsen. Undtagelsen er når jeg rejser. Mit hjerte banker for babyerne og mine rejser. Min næste rejse går til Ghana. Den glæder jeg mig rigtig meget til.

Jeg er spændt på at se, hvor meget ghanesiske babyer bøvler med maven og søvnen. Flere gange når jeg har rejst i Afrika, både Mozambique, Algeriet og Etiopien, så har jeg været forundret over så stille de små er i den del af verden.