Urolig baby

Er din baby eller dit spædbarn også urolig?

Flere mødre fortæller; min søn spiser fint de første 5-10 minutter, når han bliver ammet, herefter begynder han at blive urolig. Han vil gerne ammes hele tiden. Ofte går der kun 1,5 til 2 timer mellem amningerne og nogen gange kortere tid.

En urolig baby græder meget – det gør han også, han har svært ved at sove og finde ro. Han sover som regel kun i korte intervaller, maximalt nogle få timer. Vi har svært ved at få ham til at sove, så han er meget vågen. Om natten sover han måske 3 timer, bliver ammet og bliver en urolig baby. Arme og ben går på ham og han bliver rød i hovedet.

Det eneste som hjælper, er at gå rundt med ham. Når vi lægger ham fra os, så vågner han og græder. Brystet er det eneste som hjælper og således kører det i ring. Hvis han falder i søvn, så er det en urolig søvn, hvor han spjætter og knirker meget.

Mange mødre siger til mig, at de aldrig har oplevet deres baby eller spædbarn  rolig og afslappet som under og efter en zoneterapibehandling. Måske jeg også kan hjælpe din baby eller dit spædbarn med at få mere ro. Her kan du se, hvad de har givet for sådan en anti urolig baby oplevelse.

Bestil tid til din urolige baby eller dit urolige spædbarn: Kald på Helle, så finder jeg hurtigst muligt forslag til en tid. 

Babyzoneterapi logo

Få mine 5 bedste tips til at berolige din baby

Velkommen. Jeg sender dig dine 5 tips om et øjeblik.