Priser for baby zoneterapi

Babyzoneterapis priser for babyzoneterapi

  • Fem babyzoneterapi behandlinger koster kr. 2.500, såfremt alle fem behandlinger betales ved første behandling
  • Tre babyzoneterapi behandlinger koster kr. 1.800, såfremt alle tre behandlinger betales ved første behandling
  • En babyzoneterapi behandling koster kr. 700,00

Alle Babyzoneterapis priser for babyzoneterapi (for henholdsvis en, tre og fem behandlinger) er inklusiv transport såfremt behandlingen foregår i Københavns kommune eller på Frederiksberg. Ingen refundering af behandlinger som ikke er brugt. De tre eller fem behandlinger skal bruges inden for et år. 

Jeg tager imod betaling med MobilePay på 29514 (Babyzoneterapi ved Helle Munk). Alternativt er du velkommen til at betale kontant.

Efter behandlingen mailer jeg en kvittering til dig. Jeg har valgt denne løsning af miljømæssige hensyn. Alle behandlinger bliver opgivet til skat.

Afbud til behandling skal ske senest 24 timer før. For sent afbud eller manglende afbud koster fuld behandlingspris.

På sigt håber jeg, at alle babyer får tilbudt 5 behandlinger, eksempelvis inden for de første 3 måneder af deres levetid. Jeg er sikker på, at det kunne være til gavn for den lille både her og nu og i årene fremover – og for samfundet.

Sundhedsforsikring – har du en sundhedsforsikring, så er der mange af dem, der giver helt eller delvis tilskud til zoneterapibehandling af dit barn.

 

Workshop

Prisen for at deltage i en workshop er 250 kroner per baby. For at workshoppen gennemføres skal der skal være mindst fire babyer.

 

Babymassage

Lær babymassage dækker fem moduler á en time per uge i fem uger. Prisen for alle fem moduler er kr. 1.500,00 per baby, der deltager, som jeg skal have inden vi starter op eller ved første babymassagemodul, enten på MobilePay eller kontant.

logo_danmarkSygesikringen ”danmark” giver tilskud til zoneterapi, hvis du selv eller baby er medlem og hvis din baby har fået stillet en diagnose hos lægen (I har talt med lægen om problemet). For at få tilskud kræves det, at din baby er meldt ind i Sygeforsikringen “danmark” gennem dit eget medlemskab eller at baby selv er medlem.
Læs mere på Sygeforsikringen ”danmark”.

Få mine 5 bedste tips til at berolige din baby

Velkommen. Jeg sender dig dine 5 tips om et øjeblik.

Pin It on Pinterest

Share This