Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Sidst opdateret den 21. september 2019

1. Ejeroplysninger

Babyzoneterapi.dk v/Babyzoneterapeut & cand. merc. Helle Munk CVR-nummer 21 70 41 99
Dybbølsgade 53, 1. tv.
1721 København V

Telefon: 20 74 49 47
E-mail: hm@Babyzoneterapi.dk

2. Hvad er cookies?

En cookie er en tekstfil, der lagres på din pc eller tilsvarende, så den kan genkendes. Der er ingen personlige oplysninger i disse cookies og de er virus-fri.

3. Hvordan sletter eller blokerer du for cookies?

Sådan sletter eller blokerer du cookies

4. Formål med cookies på Babyzoneterapi.dk

Teknisk funktionalitet, så dine indstillinger bliver husket. Trafikmåling som måler antal besøgende på hjemmesiden.

Hjemmesiden anvender cookies fra Google Inc.

5. Google Analytics

Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden. Fravalg af cookies fra Google Analytics kan du foretage her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden, indsamles og behandles en række personoplysninger. Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet eller udfylder kontaktformularen.

Dybbølsgade 53 SMS: www.babyzoneterapi.dk CVR nr. 1721 København V 20 74 49 47 e-mail: tid@babyzoneterapi.dk 21 70 41 99

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service eller køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden.

Kontakt om dine registrerede personoplysninger
Såfremt du ønsker adgang til de oplysninger, som Babyzoneterapi har registreret om dig, skal du rette henvendelse på hm@babyzoneterapi.dk eller telefon 20 74 49 47. Er registreringerne forkerte eller du har andre indsigelser, så ret henvendelse samme sted. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Babyzoneterapi gemmer dine personlige oplysninger på PC med begrænset adgang. Babyzoneterapis sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at dine brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under løbende hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Babyzoneterapi kan desværre ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes max i 5 år efter brug.

Ændring af Privatlivspolitik
Udviklingen af internettet går stærkt. Det kan medføre, at ændringer i Babyzoneterapis behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Babyzoneterapi forbeholder sig derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør Babyzoneterapi det, rettes datoen for “sidst opdateret” øverst på denne side, selvfølgelig.

Klagemulighed
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Få de 5 bedste tips til at berolige din baby

GDPR accept

Velkommen. Jeg sender dig dine 5 tips om et øjeblik.

Pin It on Pinterest

Share This