Her er Helle

Babyzoneterapeut Helle

Mit navn er Helle Munk. Jeg er uddannet zoneterapeut hos Forenede Danske Zoneterapeuter (www.FDZ.dk), og gennem årene har jeg med succes behandlet mange af byens babyer for kolik, uro, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer og andre skavanker. Jeg er babyzoneterapeuten.

Jeg etablerede Stress-a i 2003 og i over fem år drev jeg klinik på Vesterbro – først i Bagerstræde, senere på Enghavevej. I dag har jeg sadlet om, og nu cykler jeg rundt i byen og behandler babyerne i deres egne trygge omgivelser i hjemmet. Min virksomhed har skiftet navn og hedder nu Babyzoneterapi.

Udover zoneterapi og massage til babyer tilbyder jeg også foredrag om babyzoneterapi. Oplæg om emner som gråd eller søvn tilbyder jeg til babycaféer og i mødregrupper. Oplæg inklusiv debat varer typisk en lille times tid. Send mig en mail på tid@babyzoneterapi.dk, og jeg kommer med forslag til invitation til foredrag eller oplæg.

Ud over at være zoneterapeut er jeg uddannet cand.merc., business- og life coach og NLP master. Min nysgerrighed har ført mig vidt omkring, lige fra grovvarebranchen til medicinalvarebranchen, fra store til små virksomheder, fra ansat til selvstændig.

I min fritid nyder jeg at rejse. Jeg er medlem af De Berejstes Klub. Af og til holder jeg rejseforedrag, især i pensionist- og ældreklubber.

Babyglade hilsner
Helle

Vil du høre min drøm?
På sigt håber jeg, at alle babyer får tilbudt fem zoneterapibehandlinger, eksempelvis inden for de første 3 måneder af deres levetid. Jeg er sikker på, at det kunne være til gavn for både baby og forældre – her og nu og i årene fremover – og hermed for hele samfundet… og hvo intet drømmer…!

Babyzoneterapi logo

Få mine 5 bedste tips til at berolige din baby

Velkommen. Jeg sender dig dine 5 tips om et øjeblik.

Pin It on Pinterest

Share This