Baby zoneterapi – hvad er babyzoneterapi?

Babyzoneterapi eller baby zoneterapi eller zoneterapi til babyer er en nænsom behandlingsform, hvor jeg med mine hænder blidt trykker babyen under og på fødderne. Babyer nyder at få zoneterapi, fordi det er ren afslapning for dem. Men selv om jeg ved dette, så gør jeg meget for at sikre mig, at det bliver en god oplevelse for både baby og forældre, for det er ikke alle babyer der ligger og pludrer af begejstring mens det står på – det varierer.

Før du ringer eller skriver til mig har du måske gjort dit nogle tanker? Det ved jeg mange gør og derfor svarer jeg her på nogen på nogen af de mere typiske spørgsmål, jeg får:

 

Hvorfor vælge zoneterapi til din baby?

  • Baby zoneterapi er en naturlig og afslappende behandlingsform hvor jeg med mine hænder gør en stor forskel for mange babyer og deres familier.
  • Babyzoneterapi styrker kroppen på en blid og nænsom måde og øger din babys sundhed og velvære. Du vil ofte se god effekt efter tre til fem behandlinger – nogen gange hurtigere.
  • Babyer nyder at få zoneterapi og mange forældre siger, at det var zoneterapien der gjorde forskellen for deres baby kom tilbage i trivsel – og dermed hele familien fik det bedre. For når baby har det godt, så har familien det godt.

Hvad bøvler babyerne typisk med, hvis de skal have zoneterapi?

Babyzoneterapi er en naturlig og afslappende behandlingsform, som på en nænsom måde styrker kroppen og giver øget sundhed og velvære. De babyer og mindre børn, jeg behandler, bøvler typisk med:

  • Mavekneb
  • Søvnproblemer
  • Forstoppelse
  • Uro – generelt
  • Kolik

Hvor foregår behandlingen?

Jeg kommer hjem til jer og giver jeres baby zoneterapi i hans/hendes egne vante omgivelser. Det sparer Jer for en masse besvær, at jeg kommer hjem til jer og ikke omvendt. Jeg ved nemlig godt, at med en lille størrelse kan det være svært at nå frem til en aftalt tid. Mit primære geografiske område er Københavns kommune og på Frederiksberg, men er du uden for dette område, så kontakt mig alligevel – så ser jeg om vi ikke kan finde ud af noget.

 

Hvordan bestiller jeg tid?

Send en sms til 20 74 49 47. Det er lettest med sms, da jeg har svært ved at tale i telefon i løbet af dagen hvor jeg er ude at behandle. Skriv gerne allerede ved første henvendelse din adresse i smsen – det minimerer misforståelser. Jeg har ingen telefonsvarer, så hvis du gerne vil tale med mig personligt inden du booker tid, så send en sms og jeg ringer til dig. Du er også velkommen til at skrive en mail til mig på tid@babyzoneterapi.dk.

 

Hvordan foregår en babyzoneterapi behandling?

Babyen ligger på skødet af mor, far eller på puslebordet og jeg sidder/står overfor. I starten holder jeg bare på fødderne, så din baby vænner sig til mine hænder.

En typisk behandling starter med jeg holder om fødderne i et par minutter. Dernæst går i gang med opvarmningen efterfulgt af udrensning hvor jeg blidt trykker babyen under fødderne. Under udrensningen renser jeg ud i de store organer som lever, galdeblære, nyrer, blære, milt, mave, tyktarm og lunger.

Efter udrensningen, behandler jeg immunforsvaret og så har jeg fokus på problemet og jeg slutter af med at behandle immunforsvaret og afslapning.

Nogle babyer er stille og rolige under behandlinger, sover måske ligefrem, mens andre græder lidt undervejs. Begge dele er normalt. Det samme er det, at nogen babyer fylder bleen under behandlingen eller bliver kede af det, fordi de bliver tørstige eller sultne – også selvom de lige har spist kort forinden vi gik i gang.

 

Hvor ofte?

Min anbefaling er, at der går en lille uges tid mellem behandlingerne, så babyen ikke bliver overbehandlet. Tænk også over det, hvis din baby får andre behandlinger. Lad der gå nogle dage mellem hver behandling. Babyer reagerer typisk hurtigt på behandling og der skal være en effekt efter tre behandlinger – ellers skal der ske noget andet. Selv når problemet er slut kan det være en god idé med en ekstra behandling for at være på den sikre side. Men det snakker vi om, når jeg er hos jer.

 

Er det farligt?

Jeg har heldigvis aldrig hørt om, at det er farligt at få zoneterapi eller at der er andre risici forbundet hermed. Reaktionerne kan som nævnt, være meget forskellige fra baby til baby, men intet af det jeg har oplevet har været farligt.

 

Hvad er effekten?

Nogle arvinger maratonsover tre, fire timer efter en behandling – eller mere. Andre bliver mere pylrede og urolige det første døgns tid. Enkelte får nogle kraftige reaktioner, mens andre får mere energi. De fleste forældre beretter om træthed og dybere søvn i tiden lige efter en behandling.

Andre reaktioner der kan forekomme er øget tarmfunktion og ændring i afføringens konsistens og farve. Flere får for eksempel grøn afføring. Min erfaring er overordnet at barnet får det bedre og som oftest bliver problemet kvit efter få behandlinger.

PS Jeg er medlem af DanskeTerapeuter.dk og RAB godkendt (Registreret Alternativ Behandler)

 

Hvor længe varer behandlingen?
En behandling varer 20-30 minutter inklusiv mine spørgsmål til jer. Første gang varer typisk lidt længere tid, cirka 45 minutter.

Hvad koster det?
Det kan du læse, hvis du klikker hen til Priser for baby zoneterapi

Bestil tid
Her skal du hen til SMS, ring, mail…

Babyzoneterapi logo

Få mine 5 bedste tips til at berolige din baby

Velkommen. Jeg sender dig dine 5 tips om et øjeblik.

Pin It on Pinterest

Share This