Kolik

Har din baby kolik
Har din baby eller dit spædbarn kolik?

Kolik – Et barn som skriger flere timer om dagen er hamrende stressende for forældrene – det ved alle der har prøvet dette.

Din baby skriger bogstavelig talt på hjælp. Følelsen af magtesløshed og frustration er ekstrem for dig som forældre. Oveni det så mangler overskuddet og trætheden er ofte ubeskrivelig. Det er en enorm stor belastning for en familie at have en baby i mistrivsel. Derfor er det vigtigt, at en kolikramt familie bliver aflastet og får hvilet, før det hele eskalerer.

Spædbarnskolik

En baby som græder i timevis uden nævneværdig pause har kolik, hvis det står på i adskillige dage og uger. Raske spædbørn græder i gennemsnit 30-60 minutter i døgnet. Spædbarnskolik starter typisk, når babyen er to til tre uger gammel, og det er normalt, at det står på i to til tre måneder.

Zoneterapi hjælper mange babyer med kolik med at få det bedre. Andre babyer har glæde af kraniosakralterapi eller kiropraktik. Og andre af en kombination af flere ting – typisk kiropraktik eller kraniosakralterapi sammen med zoneterapi.

Såfremt I vælger at kombinere flere behandlingstyper, så er det min anbefaling, at der går et par dage imellem – eller gerne længere – behandlingerne. På den måde kan din baby få tilpas hvile og ro mellem behandlingerne.

Send en sms med det samme til 20 74 49 47 – tjek mine priser her – så finder vi i fællesskab en tid som både passer jer og mig.

Babyzoneterapi logo

Få mine 5 bedste tips til at berolige din baby

Velkommen. Jeg sender dig dine 5 tips om et øjeblik.