Mød Helles babyer

Johannes uden mavegener om natten

Nu har Johannes lettere ved at komme af med luften og afføringen og sover dermed tungere om natten

Nu har Johannes lettere ved at komme af med luften og afføringen og sover dermed tungere om natten[/caption]

"Helle får den største anbefaling herfra. Vores Johannes har siden han blev født haft problemer med ondt i maven og forstoppelse. Dette har yderligere haft betydning for hans samt min og min mands søvn, da Johannes som regel har haft mavegener om natten. Allerede efter første besøg fra Helle skete der en bedring i Johannes mave. Han havde lettere ved at komme af med luften og afføringen og sov dermed tungere om natten. Efter hvert besøg blev det kun bedre og bedre og vi får nu alle tre vores næsten fulde nattesøvn.

Udover Helles evner som zoneterapeut var hun utrolig sød og god til Johannes.

Katrine og Nis, forældre til Johannes


Fra mavekneb til glad og rolig

Selma fri for mavekneb

"Vores lille Selma på nu 5 uger havde så meget mavekneb hver dag indtil vi fik besøg af Helle. Selma er nu meget gladere og roligere. Vi har fået 3 behandlinger og det er virkelig alle pengene værd! Kan varmt anbefale Helle. Det har været en fornøjelse at have dig på besøg. Kh Amine"


Arthur fik gang i maven

Helle giver Arthur babyzoneterapi

Tusind tak for hjælpen til Arthur. Et lille døgn efter din behandling kom der endelig gang i maven og han har ikke været ked af det siden. Fantastisk.

Du får et billede her og en kort testimonial.

"Vores lille dreng havde ikke fået gang i maven på 4. dagen efter fødslen. Han havde meget luft i maven og trak benene op under sig når han skulle af med det. Om aftenen blev han ked af det og på 3. dagen var han rigtig ked af det og urolig, hvorfor vi kontaktede Helle. Helle kom forbi onsdag formiddag. Hun tog sig godt af vores lille fyr og alle mærkede den ro hun bragte ind i hjemmet. Næste morgen, torsdag, fik vi fornøjelsen af en meget fuld ble. Siden da har de små prutter ikke længere lugtet og der har været gang i maven siden. Vores lille dreng har været SÅ glad siden. Vi vil gerne sige 1000 tak til Helle og anbefaler hende på det varmeste.", Annika Lund Jensen (mor til Arthur)


6 uger gammel baby fri for mavekneb

Sara - datter af Numa

Min lille datter på 6 uger havde en del mavekneb og var meget urolig pga det. Jeg havde en fornemmelse med, at Sara havde ondt og var godt bekymret for hendes uroligheder, især når hun skulle sove.

Små lyde herhjemme kunne vække hende og hun havde stort behov for, at ligge i mine arme konstant. Det blev en smule for meget, da jeg/vi intet kunne andet end at holde hende i armene. Jeg har haft kontaktet Helle før med min søn, som også havde ondt i maven og det hjalp med 2 behandlinger.

Denne gang tænkte jeg også, at NU vil jeg kontakte Helle igen efter 4 år:)

Helle var simpelthen så skøn, da hun kom samme dag jeg skrev til hende. Så skønt når man er desperat for, at få noget hjælp til sin lille fis og det bedste ved det hele er at Helle kommer hjem til en! Fantastisk.

2 behandlinger fik Sara og vi kunne helt klart mærke en forskel. Første gang sov Sara hele dagen og aftenen. Anden behandling reagerede Sara en del med gråd og uroligheder. Tænkte godt "Åhhhh nej ikke igen" men heldigvis gik det over dagen efter.

Helle har hjulpet os med begge børn. Kan klart anbefale alle forældre, at de skal ringe efter Helle.

Behandlingen er så hyggelig og rolig. Både søn og datter nød behandlingerne:))

Tusind tak for hjælpen og den super behandling Helle.

Alt held og lykke herfra.

Kh Numa


Alba er nu en mere rolig pige

Alba - datter af Stine Bruun

Det har været en fornøjelse at have dig på besøg, og dejligt at lille Alba rigtig har nydt din zoneterapi. Jeg synes, jeg har fået en meget mere rolig pige, der brokker sig langt mindre, når maden skal igennem systemet.

Hun har sovet rigtig godt om natten siden sidste besøg, og kun vågnet kort for at amme. Og i dag har hun taget nogle rigtig gode lure - alene - og ikke på sin mor, så det har været dejligt. Både for mig - og for hende at komme ned i den gode, dybe søvn.

Tak for denne gang. Måske vi ses i 2016, hvis Alba trænger til mere kærlig Helle-behandling. Jeg vil i hvert fald varmt anbefale dig til andre.

Stine Bruun - mor til Alba


Jens er fri for ildelugtende prutter og afføring

Jens, fri for ildelugtende prutter og afføring

"Da vores søn Jens var 2 måneder gammel begyndte han at få længere og længere imellem sine afføringer. Når der så endelig kom noget afføring, var det ildelugtende, som om det havde stået længe i tarmen. Derudover var der mange ildelugtende prutter hver dag. Selvom det er normalt for ammebørn at have langt imellem afføringerne, havde vi en fornemmelse af, at Jens havde svært ved at finde ro for sin mave, han begyndte at vågne grædende op når han pruttede og var i det hele taget mere urolig end tidligere - især i forbindelse med søvn. Uden de store forventninger sendte vi bud efter Helle, som i den grad har hjulpet Jens! Efter 3 behandlinger har vi fået en gladere og mere velbefindende dreng, som har afføring mange gange i løbet af ugen, og hverken prutter eller afføringen lugter nu grimt eller virker til at genere Jens. Jens har virket tilpas under behandlingerne, som han har fået pludrende i sofaen herhjemme. Han har været pylret resten af dagen, når han har fået behandling, men det er gået over til dagen efter. Alt i alt en rigtig god oplevelse for både mor og barn, og vi giver hermed Helle vores varmeste anbefaling!"

Tea Søndergaard, mor til Jens og jordemoder


Problemer med maven - ikke mere

Ella har slet ikke problemer med maven mere

En meget forsinket update på Ella: Det går supergodt med hende! Hun har slet ikke problemer med maven mere, de forsvandt som dug for solen med anden behandling og d-dråber uden kokosolie. Så vi er lykkelige og har nu en endnu gladere lille pige 🙂

Ella, datter af Heidi Fjelstrup


Nej tak til ondt i baby maven

Samuel siger nej tak til ondt i baby maven

Jeg skriver til dig blot for at fortælle hvor godt Samuel har fået det. Jeg ser ingen tegn på ondt i baby maven mere, han er glad og virker helt ubesværet når han skal af med afføring. Hvis jeg tænker på hvor stor en forskel det er fra inden vi kontaktede dig, så er jeg simpelthen så taknemlig. Vi havde kun turdet håbe på bedring. Vi takker mange gange for resultatet og de hyggelige besøg. Og hvis der mod alle forhåbninger opstår nye problemer, er du den første vi kontakter igen.
Hav det rigtig godt. 🙂
Jeanette, Kasper og Samuel.


Bedre mave og mere ro

Smilende baby Mads

Nu er der gået nogle dage siden du var her, så nu tør jeg tro på det: den sidste gang du var her skete der noget godt for hans mave. Vi har ikke haft de samme slemme hyleture og uro som før tirsdag. De sekunder hvor han blev stille og den efterfølgende rumlen var det der skulle til. Jeg er meget imponeret og taknemmelig!

Lena Saxtoft, mor til Mads Minik

Endelig sover vi hjemme hos os!

Glad baby smiler til kameraet

"Vores datter Julie på 7 måneder havde søvnproblemer og var vågen mange, mange gange på en nat. Vi besluttede os for at prøve zoneterapi for at gøre et eller andet. Det hjalp i den grad! Julie sover nu fra kl. 20 til næste morgen kl. 7 uden at vågne. Selve behandlingen tog 20 minutter, hvor Julie sad glad hos mig og lod Helle trykke hende under fødderne, selv om hun er blevet lidt bange for fremmede mennesker. Vi fik fortalt, at hun samme aften og nat kunne blive lidt pjevset - og det blev hun også og herefter sov hun som en engel. Vi kan kun anbefale småbørns forældre behandlingen, i stedet for natlige køreture m.m.

Pia Andreasen, mor til Julie og sygeplejerske

Thomas’ maveproblemer forsvandt

Baby griner

Da vores søn, Thomas, var 3 uger gammel, begyndte han at blive urolig og græde meget, som om han havde mavekneb. Alle forældres rædselsscenarie om kolikbørn poppede jo også op hos os, så vi fik omgående en tid hos Helle. Helle var rigtig god med Thomas og fik uden han rigtigt opdagede det givet ham behandling. Om natten sov han som en engel og vi har ikke siden haft problemer med mavekneb.

Charlotte E. Grøn-Jensen, Projektchef hos KMD A/S og mor til Thomas

Rolige Rosa

Det ser ud til, at hun har fået en god effekt af dine behandlinger. Er mere rolig nu – også selv om hun ofte har luft i maven og er en storgylper. Et par dage efter du havde været her sidst, væltede det ud med mørkegrøn/sort syreagtigt afføring i bleen. Tænker, at det må være resterne fra fødslen, som har siddet i tarmene? Under alle forhold, lader Rosa til at have det bedre i maven. Nu skal hun også snart til kiropraktor – hvilken start på livet!

Sisse, mor til Rosa

Emma-Sofies mave er nu tip-top

Emma Sofies mor skrev...

Vil bare lige sige tak for hjælpen med Emma Sofie - hendes mave er bare tip-top og fungerer uden problemer. Jeg var lidt spændt på, hvad der ville ske, når vi gik fra modermælkserstatning til sødmælk - men heller ingenting - jeg havde taget Bifiform-dråber med i sommerhus for en sikkerheds skyld - men flasken forblev uåbnet 🙂 Jeg er så glad for, at vi gjorde forsøget (jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er zoneterapien, der har hjulpet) - og vil helt sikkert kontakte dig igen, hvis vi støder ind i andre problemer, som du måske kan afhjælpe. Hun sover stadig ikke optimalt, men har i det mindste kun haft en enkelt nat, hvor hun har været vågen et par timer, efter behandlingen - så tror også, at zoneterapien har hjulet på det. Herligt.

Tanja Tjerry, t.tjerry.dk, og mor til Emma Sofie

Få de 5 bedste tips til at berolige din baby

GDPR accept

Velkommen. Jeg sender dig dine 5 tips om et øjeblik.

Pin It on Pinterest

Share This