Rolige Rosa

Det ser ud til, at hun har fået en god effekt af dine behandlinger. Er mere rolig nu – også selv om hun ofte har luft i maven og er en storgylper. Et par dage efter du havde været her sidst, væltede det ud med mørkegrøn/sort syreagtigt afføring i bleen. Tænker, at det må være resterne fra fødslen, som har siddet i tarmene? Under alle forhold, lader Rosa til at have det bedre i maven. Nu skal hun også snart til kiropraktor – hvilken start på livet!

Sisse

Mor til Rosa

En meget forsinket update på Ella: Det går supergodt med hende! Hun har slet ikke problemer med maven mere, de forsvandt som dug for solen med 2. behandling og d-dråber uden kokosolie. Så vi er lykkelige og har nu en endnu gladere lille pige 🙂

Heidi

Mor til Ella

Johannes uden mavegener om natten

Nu har Johannes lettere ved at komme af med luften og afføringen og sover dermed tungere om natten.

“Helle får den største anbefaling herfra. Vores Johannes har siden han blev født haft problemer med ondt i maven og forstoppelse.

Mor til Johannes

Fra mavekneb til glad og rolig 

Vores lille Selma på nu 5 uger havde så meget mavekneb hver dag indtil vi fik besøg af Helle. Selma er nu meget gladere og roligere.

Vi har fået 3 behandlinger og det er virkelig alle pengene værd! Kan varmt anbefale Helle. Det har været en fornøjelse at have dig på besøg.

Amine

Mor til Selma

Vores lille dreng havde ikke fået gang i maven på 4. dagen efter fødslen. Han havde meget luft i maven og trak benene op under sig når han skulle af med det. Om aftenen blev han ked af det og på 3. dagen var han rigtig ked af det og urolig, hvorfor vi kontaktede Helle. Helle kom forbi onsdag formiddag. Hun tog sig godt af vores lille fyr og alle mærkede den ro hun bragte ind i hjemmet. Næste morgen, torsdag, fik vi fornøjelsen af en meget fuld ble. Siden da har de små prutter ikke længere lugtet og der har været gang i maven siden. Vores lille dreng har været SÅ glad siden. Vi vil gerne sige 1000 tak til Helle og anbefaler hende på det varmeste.

Annika

Mor til Arthur

Vores oplevelse: 

Min lille datter på 6 uger havde en del mavekneb og var meget urolig pga det. Jeg havde en fornemmelse med, at Sara havde ondt og var godt bekymret for hendes uroligheder, især når hun skulle sove.

Små lyde herhjemme kunne vække hende og hun havde stort behov for, at ligge i mine arme konstant. Det blev en smule for meget, da jeg/vi intet kunne andet end at holde hende i armene. Jeg har haft kontaktet Helle før med min søn, som også havde ondt i maven og det hjalp med 2 behandlinger.

Denne gang tænkte jeg også, at NU vil jeg kontakte Helle igen efter 4 år:)

Helle var simpelthen så skøn, da hun kom samme dag jeg skrev til hende. Så skønt når man er desperat for, at få noget hjælp til sin lille fis og det bedste ved det hele er at Helle kommer hjem til en! Fantastisk.

2 behandlinger fik Sara og vi kunne helt klart mærke en forskel. Første gang sov Sara hele dagen og aftenen. Anden behandling reagerede Sara en del med gråd og uroligheder. Tænkte godt “Åhhhh nej ikke igen” men heldigvis gik det over dagen efter.

Helle har hjulpet os med begge børn. Kan klart anbefale alle forældre, at de skal ringe efter Helle.

Behandlingen er så hyggelig og rolig. Både søn og datter nød behandlingerne:))

Tusind tak for hjælpen og den super behandling Helle.

Numa

Mor til Sara

Alba er nu en mere rolig pige

Det har været en fornøjelse at have dig på besøg, og dejligt at lille Alba rigtig har nydt din zoneterapi.

Jeg synes, jeg har fået en meget mere rolig pige, der brokker sig langt mindre, når maden skal igennem systemet.

Stine

Mor til Alba

Vores søn, Jens, var 2 måneder gammel begyndt at få længere og længere imellem sine afføringer. Når der så endelig kom noget, var det ildelugtende, som om det havde stået længe i tarmen. Derudover var der mange ildelugtende prutter hver dag. Selvom det er normalt for ammebørn at have langt imellem afføringerne, havde vi en fornemmelse af, at Jens havde svært ved at finde ro for sin mave, han begyndte at vågne grædende op når han pruttede og var i det hele taget mere urolig end tidligere – især i forbindelse med søvn. Uden de store forventninger sendte vi bud efter Helle, som i den grad har hjulpet Jens! Efter 3 behandlinger har vi fået en gladere og mere velbefindende dreng, som har afføring mange gange i løbet af ugen, og hverken prutter eller afføringen lugter nu grimt eller virker til at genere Jens. Jens har virket tilpas under behandlingerne, som han har fået pludrende i sofaen herhjemme. Han har været pylret resten af dagen, når han har fået behandling, men det er gået over til dagen efter. Alt i alt en rigtig god oplevelse for både mor og barn, og vi giver hermed Helle vores varmeste anbefaling!

Tea Søndergaard

Mor til Jens og jordemoder

Emma-Sofies mave er tip-top

Vil bare lige sige tak for hjælpen med Emma Sofie – hendes mave er bare tip-top og fungerer uden problemer. Jeg var lidt spændt på, hvad der ville ske, når vi gik fra modermælkserstatning til sødmælk – men heller ingenting – jeg havde taget Bifiform-dråber med i sommerhus for en sikkerheds skyld – men flasken forblev uåbnet 🙂 Jeg er så glad for, at vi gjorde forsøget (jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er zoneterapien, der har hjulpet) – og vil helt sikkert kontakte dig igen, hvis vi støder ind i andre problemer, som du måske kan afhjælpe. Hun sover stadig ikke optimalt, men har i det mindste kun haft en enkelt nat, hvor hun har været vågen et par timer, efter behandlingen – så tror også, at zoneterapien har hjulet på det. Herligt.

Tanja Tjerry

Mor til Emma-Sofie

Endelig sover vi

Vores datter Julie på 7 måneder havde søvnproblemer og var vågen mange, mange gange på en nat. Vi besluttede os for at prøve zoneterapi for at gøre et eller andet. Det hjalp i den grad! Julie sover nu fra kl. 20 til næste morgen kl. 7 uden at vågne.

Mor til Julie

Babyzoneterapi logo

Få mine 5 bedste tips til at berolige din baby

Velkommen. Jeg sender dig dine 5 tips om et øjeblik.