Ørebarn / Ørebørn
Ørebarn / Ørebørn

Ørebørn: Danmark er det land i verden, hvor der hvert år bliver lagt flest dræn på børn fra 1/2 år til 8 år. Jeg har læst, at der årligt lægges op mod 100.000 dræn på børn. En trist rekord, da det at få lagt et dræn i øret kræver narkose og et operativt indgreb. Dræn er en symptombehandling. Dræn fjerner ikke årsagen. Den statisk vil jeg så gerne være med til at ændre.

Så DERFOR

Min vision: ”Jeg hjælper forældre til børn med øreproblemer på bæredygtige og naturlige måder, uden narkose, indgreb og overgreb”.

Mellemørebetændelse rammer som nævnt oftest børn op til 8 år. Mellemørebetændelse opstår ofte i forbindelse med forkølelse. Slimhinden i det tynde rør mellem svælget og mellemøret – det eustatiske rør – hæver og lukker til, og vira eller bakterier vandrer ud i mellemøret.

Typiske symptomer

Smerter i øret

Feber
Urolig søvn

Gråd
Nedsat appetit
Nedsat hørelse

Zoneterapi kan være med til at styrke immunforsvaret og kroppen til at bekæmpe infektionen.

Såfremt dit barn har fået konstateret mellemørebetændelse eller væske i mellemøret, kan zoneterapi være med til at mindske risikoen for senere indlæggelse af dræn.

Gode råd

Undgå cigaretrøg

Drop svømmehallen

Hæv barnets hovedgærde

NATURLIG HJÆLP TIL DIT ØREBARN

Vil du gerne have være mere naturlig hjælp til dit ørebarn, så vil jeg anbefale e-bogen “Naturlig Hjælp Til Dit Ørebørn”, med værktøjer som har hjulpet mange andre ørebørn. Mit hjerte banker for at hjælpe ørebørn i ro og balance, uden narkose, indgreb og overgreb.

Overfør kr. 169,00 til 29514 (MobilePay) og skriv din mailadresse i kommentarfeltet på overførslen.

Babyzoneterapi logo

Få mine 5 bedste tips til at berolige din baby

Velkommen. Jeg sender dig dine 5 tips om et øjeblik.

Pin It on Pinterest

Share This