GODT NYTÅR til spædbørn, babyer og små børn og dem I har kær. Godt nytår fra babyzoneterapeuten. Tak for timerne i 2014 – enten hjemme hos jer eller her på internettet. Måske ses vi i 2015. Vil du gerne vide mere, så læs mere her; Hvad er babyzoneterapi? På Babybusiness har jeg netop fået udgivet artiklen “Er din baby ved at få tænder”. Læs artiklen her; “Har din baby fået tænder?”, da Babybusiness ikke længere lever.

Hvad kendetegnede 2014?

I 2014 gav jeg langt over 800 babyzoneterapi behandlinger. Det er mit hidtil bedste år som cyklende fodfe. Jeg nyder fortsat mit job. Jeg startede med at cykle fra baby til baby fra februar 2010, så det er knap 4 år jeg har på bagen med den niche.

Godt nytår fra babyzoneterapeuten også kaldet fodfeen

Det var så mine sidste ord i 2014. GODT NYTÅR PS et nytår nærmer sig snart igen. Jeg sidder og løber alle mine blogindlæg igennem og SEO optimerer dem. Jeg sidder med et smil på læben, når jeg tænker på de seneste 10 år. Ja, det er snart 10 år siden, at jeg startede med at cykle rundt fra baby til baby. Min hjemmeside har endnu en gang fået et løft. Jeg er fortsat dybt taknemmelig for, at der fortsat er mange forældre som kontakter mig. Nogle er gengangere. De har måske fået et barn mere eller der er kommet nogle andre problemstillinger til. Mit hjerte banker fortsat for Babyzoneterapi.

Pin It on Pinterest

Inspireret?

Del indlægget med dine venner ♥