Cyklende babyzoneterapeut – Pressemeddelelse 

Helle Munk er Københavns eneste cyklende babyzoneterapeut

På 9. år cykler Helle Munk København tyndt for at behandle babyer. Hun er nemlig babyzoneterapeut i sin virksomhed stress-a.dk. Helle behandler sine små klienter hjemme i deres vante omgivelser, så de og deres forældre kan føle sig trygge.

 

En glad baby er en glad familie

Helle Munk er Københavns eneste cyklende babyzoneterapeut. Med den blide behandlingsform zoneterapi tager Helle nænsomt hånd om babyer og gør en stor forskel for både babyer og familier. For en glad baby betyder en glad familie.

Helle Munk sparer babyer og forældre for en masse besvær ved at cykle hjem til sine små klienter og behandle i trygge omgivelser, hvilket også gør baby mere modtagelig. Babyzoneterapi er en naturlig og afslappende behandlingsform, som på forsigtig vis styrker små kroppe og øger din babys sundhed og velvære.

Babyzoneterapi behandler bl.a. mavekneb, forstoppelse, søvnproblemer, generel uro og kolik. Det er Helle Munks mission at hjælpe babyer og forældre til ro, tryghed og velvære. De fleste forældre vil på et eller andet tidspunkt opleve, at deres baby har problemer med maven. Det kan skyldes tarmsystemet, der endnu ikke er fuldt udviklet. Som forældre er det hjerteskærende at se sit lille pus i smerte. Men den gode nyhed er, at babyzoneterapi ofte kan afhjælpe problemet.

Babyzoneterapi er for både babyer og småbørn. De nyder godt af Helle Munks rolige stemme og magiske hænder.

Som noget nyt tilbyder Helle Munk nu også barselscoaching med henblik på at styrke nybagte forældre til en god og glædelig barsel.

Nyhed: barselscoaching

Det kan være overvældende at blive forælder, særligt første gang. Tiden på barsel er både livsbekræftende og fantastisk. Men det er også en tid fyldt med udfordringer og bekymringer – og måske lever virkeligheden ikke altid op til forventningerne. Med barselscoaching vil Helle Munk gerne hjælpe nybagte forældre til at føle glæde og overskud ved den nye rolle. Læs mere herom på siden https://www.babyzoneterapi.dk/barselscoaching.