Babyer er dejlige – det ved vi!

Men engang imellem døjer de med ting, der kan gøre deres forældre og omgivelser trætte, fordi det gør dem utilpasse. Og så kommer forældrene nogen gange til mig.

Blandt de forældre der henvender sig til mig fortæller flertallet, at deres babyer bøvler med maven. Mange kalder ”bøvlet” for mavekneb. Kendetegnene for en baby med mavekneb er typisk, at babyen vrider sig, vågner med et skrig, sover meget uroligt, krummer hænderne sammen, har udspilet eller hård mave, er utrøstelig, bliver rød i hovedet, mangler smil eller i det hele taget virker utilpas.

Mavebøvl er en ting hvor du udover at trække på en person som jeg også kan gøre en del selv. Hvad du kan gøre deler jeg med dig i mit seneste indlæg på min-mave.dk; ”Hjælp – hvad gør du, når din baby har mavekneb?”. Her får du fif til hvad du kan gøre her og nu. Jeg er en af min-mave.dks faste ekspertbloggere. Her skriver jeg om løst og fast omkring livet med babyer og småbørn.

Pin It on Pinterest

Inspireret?

Del indlægget med dine venner ♥