prutte og afføring

Hjælp babys prutter og afføring på vej – få et effektivt tips her. Demo af prutte og afføringspunkt

Mange babyer har døjer med prutter og afføring og luft i maven eller mere korrekt med luft i tarmene og problemer med afføringen. Hjælp din babys prutter og afføring på vej – få et effektivt tips her.

Det gør så ondt på os forældre, når baby har svært ved at komme af med det, der driller i maven. Her får du et tip til, hvordan du kan hjælpe din baby med at komme af med prutter og afføring.

Tips til at din baby fylder bleen

Din babys prutter og afføring kan hjælpes på vej ved at holde blidt lige over hælen på indersiden af hver babyfod som vist på fotoet.

Såfremt baby protesterer og dermed siger “”nej tak””, så respekter det og prøv igen på et senere tidspunkt.

Jeg demonstrerede prutte- og afføringspunktet for Frederiks mor. Næste gang jeg kom hjem til dem, så fortalte Frederiks mor, at hun havde fortalt Frederiks far om punktet. Han holdt blidt på punktet på hver fod og vupti, så var der stor gevinst i Frederiks ble. De var vildt imponeret.

Hvornår starter prutteriet?

Nogen gange starter prutteriet mens du holder på de 2 punkter, andre gange fyldes bleen. Nogen gange sker intet her & nu og så sker det senere – måske meget senere.

Hvis din baby reagerer modvilligt på punkterne, så kan du alternativt holde om din babys fødder. Det er stort set altid et hit.”

Ja tak til din baby kommer af med prutterne og dermed giver slip på luft i maven og afføring – det giver glæde i det lille hjem.

Til sidst så kan du læse artiklen “Er din baby en bæ-gemmer?” og få 11 tips til at løsne op for hård mave.