Kan baby blive medlem af Sygeforsikringen "danmark"?

Kan baby blive medlem af Sygeforsikringen “danmark”?

Kan baby blive medlem af Sygeforsikringen danmark?

Det er således. At hvis begge forældre ikke kan blive medlem af Sygeforsikringen danmark. Kan “danmark” tilbyde et separat medlemskab til barnet.

Læs mere på sygeforsikring.dk eller kontakt ”danmark” på telefon 70 10 90 70.

På mine besøg hos den ene baby efter den anden spørger jeg altid til om barnet er medlem af Sygeforsikringen “danmark”. Mange forældre er ikke opmærksomme på, at de kan få tilskud. Det gør jeg dem så opmærksom på. På den konto får jeg indmeldt mange af de nye borgere i Sygeforsikringen.

Til dem der ikke ved det, så har “danmark” givet tilskud til zoneterapi siden den 1. januar 2009. Tilskuddet til zoneterapi i 2020 fremgår her.

Andre tilskud

Husk, at der skal være stillet en lægelig diagnose for at tilskuddet kan gives. Det er behandleren som indberetter behandlingen. Er du i tvivl om noget i den forbindelse, så kontakt danmark eller spørg din behandler. Vær også opmærksom på, at det skal indberettes, såfremt mor eller far har en sundheds forsikring som også yder tilskud til behandlingen. Nogle sundheds forsikringer giver ingen tilskud, andre yder tilskud fra baby bliver født, andre først, når de barnet fylder 1 år eller 2 år.

PS Du er også velkommen til at læse indlægget Sygesikringen “danmark” giver tilskud