Kom og få svar på disse og mange flere spørgsmål om zoneterapi til babyer:
– Hvad er zoneterapi?
– Hvad kan zoneterapi hjælpe på?
– Hvordan foregår en behandling?
– Hvor længe varer en behandling?
– Hvor mange behandlinger?
– Hvor ofte?
– Hvilke reaktioner kan forventes?
– Hvad koster en behandling?
– Hvordan kommer vi i gang?
– …

Kom og hør om zoneterapi til babyer – Hvor foregår foredraget?

Foredraget foregår i Den Hemmelige, Vesterbrogade 97/Matthæusgade 46, 1620 København V (caféen eksisterer ikke længere). Der bliver rig lejlighed
til at stille spørgsmål.

Jeg, BabyZoneterapeut Helle Munk, www.babyzoneterapi.dk,
fortæller om behandlingsformen. Jeg glæder mig til at møde dig!

Babyglade hilsner
Helle Munk

Ovenstående foredrag er for længst veloverstået.

Senest har jeg holdt workshoppen Babyzoneterapi workshop hos Børn i byen.

Min beskrivelse af workshoppen lød

Babyzoneterapi workshop

På denne workshop har vi fokus på maven. Jeg instruerer dig i, hvordan du selv kan trykke på din baby, når den lille bøvler med fordøjelsesproblemer. Vi kommer både rundt om prutter, mavekneb og forstoppelse… Jeg giver dig også flere andre ideer til, hvad du kan gøre, når din babys mave driller. Efterfølgende får du mailet en vejledning som jeg mailer til dig.

Helle Munk

Mit hjerte banker for babyzoneterapi. På 10 år cykler jeg fra baby til baby i Københavns kommune og på Frederiksberg. Jeg bliver typisk kaldt på, når baby bøvler med fordøjelsesproblemer, mavekneb, forstoppelse kolik, uro, søvnproblemer. Babyerne nyder, at jeg kommer hjem til dem.