Nicoline nyder at få zoneterapi. Det ses tydeligt. Instinktivt ved din baby, hvad der er godt for ham/hende. De fleste babyer er glade for at få zoneterapi. Nogle gange kan jeg mærke, at baby er mere afslappet ved 2. behandling, så er baby nemlig helt med på, hvad det er, der skal ske.

Nicoline nyder at få zoneterapi

Inden jeg går i gang med at behandle din baby, så stiller jeg en række spørgsmål. Typisk først de faktuelle med barnets navn og fødselsdato. Dernæst Hvad kan jeg gøre for din guldklump?  Så taler vi lidt om din graviditet, fødslens forløb og hvilken mad den lille ny får. Herefter vender vi lige om din baby har fået andre behandlinger, eksempelvis har fået osteopati eller kraniosakralterapi eller en anden form for behandling. Inden selve zoneterapibehandlingen, hvor jeg trykker under og på fødderne går i gang, så spørger jeg også mere ind til barnet. Her vender vi medicin inkl. d-dråber, om der er mest uro på et bestemt tidspunkt, favoritside, afføringsmønster inkl. urin og andet, måske tilstoppede tårekanaler.

 

Jeg trykker blidt din baby under fødderne. Mange ligger som Nicoline og hygger og slapper af, mens hun bliver trykket under fødderne. Når jeg behandler den ene fod, så søger den anden fod næsten uden undtagelse mine hænder. Nogle babyer sover under hele behandlingen. Jeg har også nogle babyer som sætter lyd på, typisk fordi de bliver tørstige eller sultne. Andre falder i søvn og nogle er vågne fra start til slut. Det er meget individuelt.

Mød Helles babyer – her kan du få et indtryk af, hvad et udpluk af forældrene har sagt efter en eller flere behandlinger.

Har din baby fået zoneterapi?