Babyer reagerer forskelligt efter de har fået zoneterapi. Reaktioner efter babyzoneterapi, især første gang kan være, at nogle babyer bliver pylrede, andre sover. Nogle af dem sover i mange timer.

Nogle gange får jeg en tilbagemelding om, at spædbarnet har sovet i 5 timer eller mere. Det er lang tid. Nogle sover også blot 20-30 minutter. Såfremt din baby er vågen, når jeg er færdig med behandlingen, så anbefaler jeg altid, at den lille får lidt at spise eller drikke. Når vi får massage, så får vi altid efterfølgende at vide “drik godt med vand”. Så jeg tænker, at når du og jeg kan blive tørstige efter en behandling, så gælder det også de små.

Her følger et eksempel på, hvordan et spædbarn reagerede efter sin første babyzoneterapibehandling.

Kl. 9 var jeg hos en lille dreng på 1,5 måned med mavekneb. Efter de gængse spørgsmål, så gav jeg blid og nænsom zoneterapi. Behandlingen var slut omkring en halv times tid senere.

Samme dag kl. 14 modtager jeg denne sms; “Vi kører nummer to gode tunge søvn nu. Meget lidt klynk som han har sovet sig igennem!”

Og igen samme dag kl. 15.30 denne sms; “Hans ansigt er i rolige folder og han er ikke forpint – det er super fint”.

Reaktioner efter babyzoneterapi. Der kan ske meget på blot nogle få timer. Som netop beskrevet. I artiklen Livet som babyzoneterapeut kan du også læse lidt om de reaktioner en babyzoneterapi behandling kan give.

Så blev jeg endnu en gang bekræftet i, at jeg har verdens bedste job.

PS her kan du læse mere om Hvad er babyzoneterapi?