Zoneterapeut Helle Munk fortæller:

”Zoneterapi er anerkendt behandlingsform. En behandlingsform, der kan  lindre og  som regel også hjælpe babyer med kolik, mavekneb og meget andet.

Når det er sagt, så skal zoneterapi ikke bruges i stedet for at opsøge læge. For nogen gange er det mere alvorlige ting, en baby fejler. Mere alvorlige ting, end jeg, som zoneterapeut, kan løse.

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark” eller har du en sundhedsforsikring? Så har du ofte mulighed for, at få behandlingerne helt eller delvist betalt”, lyder det fra den omrejsende zoneterapeut, på vej til nye babyfødder.

 

Zoneterapi gør en positiv forskel for mange spædbørn og babyer

Mange andre forældre siger, at jeg har hjulpet deres babyer med nogle eller flere af følgende udfordringer; mavekneb, søvnproblemer, uro, forstoppelse, fordøjelsesproblemer, kolik.

Skal zoneterapi også gøre en forskel for din baby? så send en sms til 20 74 49 47 eller skriv til tid@babyzoneterapi.dk.

Såfremt du gerne vil vide mere om babyzoneterapi inden du booker en tid, så kig dig rundt på Babyzoneterapi.dk.

Og her kan du møde et lille udsnit af alle de babyer, jeg har behandlet gennem årene. På de snart 10 år jeg har cyklet rundt har jeg for længst givet over 6.000 babyzoneterapibehandlinger.