I denne tid, hvor der er vendt op og ned på Danmark og verden, er der mange der tænker helt nye tanker. Alt det vi troede var på en måde er det måske ikke mere og så skal hjernen på arbejde.

Nye tiltag ser dagens lys – også i mit firma. Takket være Anne Ryom, en læser af mit seneste nyhedsbrev, er der opstået et helt nyt koncept hos mig, som jeg har døbt ABH.

Før jeg fortæller dig hvad det er og hvordan du kan have glæde af det lidt om hvordan ideen opstod.

Baggrunden for ABH

Mit seneste nyhedsbrev førte til, at Anne skrev til mig:

“Har du overvejet, om det måske er muligt for dig at give akuthjælp til babyer ved hjælp af zoom? Jeg ved slet ikke om det er muligt. Jeg kan bare huske, at da min søn var spæd havde han kolik, og jeg var desperat for at få hjælp. Den zoneterapeut jeg fik ud, instruerede mig i, hvordan jeg selv kunne trykke på nogle punkter nede ved hælen. Måske kan du tilbyde noget lignende – altså bare pr. zoom og måske ved at vise punkterne på en tegning via zoom og selvfølgelig gøre mor opmærksom på, at hun kun selv lindrer babys symptomer. Det er jo klart, at hun ikke kan behandle på samme måde som du kan”.

Anne gav mig idéen til ABH.

Hvad er ABH?

Og nu til hvad ABH står for. Det betyder Akut Baby Hjælp. AKUT BABY HJÆLP! Og jeg mener akut.

Når lokummet brænder og det hele bare er blevet for meget med din baby, så er jeg klar til at hjælpe. Også selv om jeg ikke kan være fysisk hos jer. Måske er det maven, der driller. Måske er det søvnen, der udfordrer. Måske er det noget helt tredje. Men nu er der hjælp at hente. Vi kan tale sammen på zoom, hvor jeg vil demonstrere, hvad du kan gøre for at lindre din babys ubehag.

Jeg optager vores snak og det jeg har instrueret dig i, at du selv kan gøre. Herefter kan du gense videoen igen og igen og se, hvad jeg ville have gjort, hvis jeg var hjemme hos jer.

Jeg demonstrerer det hele på min dejlige Leonora-dukke. Hun er vant til at være demodukke for mig. Hun er altid er med mig, når jeg holder workshops, eksempelvis for Børn i Byen.

Hvad koster AKUT BABY HJÆLP?

Foreløbigt er det et gratis tilbud. Jeg vil gerne finde ud af om det er noget der rent faktisk fungerer, så lige nu skal det ikke koste noget.

Jeg kører det i første omgang til og med påsken – altså til og med den 13. april. Sms eller ring til mig på +45 20 74 49 47 og vi aftaler nærmere. Er der andre måder som jeg bedre kan hjælpe dig på, så lad mig det endelig også vide det.

Jeg savner så meget at komme hjem til jer!

Og jeg ser frem til at høre fra dig og din baby.

P.s. Vil du gerne kreditere Anne for forslaget, så gå på YouTube og lyt og abonner på Anne Ryom.

Vil du gerne have inspiration i din indbakke? så tilmeld dig NYT  fra Babyzoneterapi?