Babylab undersøger smartphoneforbrug
  • https://www.facebook.com/BabyZoneterapiok
  • https://twitter.com/BabyZoneterapi

Babylab undersøger smartphoneforbrug

Københavns Universitets Babylab forsker i spæd- og småbørns udvikling og forældreskab. Lige nu søger de deltagere til forskningsspecialet “Smartphoneforbrug hos nybagte mødre”.

Nærmest alle er i dag i besiddelse af en smartphone. Jeg blev en gang spurgt “Ved du hvornår små børn hører deres mors stemme mest””. Nej. Svaret lød “Når mor går tur med klapvognen eller barnevognen og snakker i mobilen samtidig”. Det syn kan jeg sagtens nikke genkendende til. Jeg ser også rigtig mange små børn i klapvognen som higer efter af få deres mors opmærksomhed. Ofte forgæves. Desværre.

Smartphoneforbrug blandt nybagte mødre –Omfang og betydning for mor og barn?

Vi lever i en tid hvor forældres brug af smartphones er eksploderet. Fænomenet er imidlertid stadig så nyt, at vi ikke har forskning, der dokumenterer smartphoneforbrugets omfang og betydning for forældre og børn. Med dette forskningsprojekt ønsker vi for første gang at undersøge, hvor meget og hvornår nybagte mødre bruger deres smartphone, når de er sammen med deres barn samt hvad smartphoneforbrug betyder for dem selv og eventuelt deres barn.

Deltagelse i forskningsprojektet indebærer indsamling af din smartphoneaktivitet (ikke indholdsmæssigt, men dit tidsforbrug) via en gratis applikation i fem dage, samt registrering af dit barns aktivitet i tidsintervaller i tre dage. Indledningsvist kommer vi på et kort hjemmebesøg, hvor du udfylder fire spørgeskemaer og vi laver en lille videooptagelse af dig og dit barn.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan du kan deltage i projektet, bedes du udfylde nedenstående skema. Herefter vil du blive kontaktet af en projektansvarlig over telefon og modtage yderligere information om din deltagelse.

Er du interesseret i forskning fra Babylab?

Kunne du være interesseret? – klik på dette link og få mere information.

Du er også velkommen til at kontakte en af dem bag forskningsspecialet;
Anna Hoppe Mortensen, tlf. 26143019 og mail: sln288@alumni.ku.dk

PS du er også velkommen til at kontakte Stress-a

 

 

Pin It on Pinterest

Inspireret?

Del indlægget med dine venner ♥