Bolden får måske også din baby til at blive rolig. Flere forældre fortæller, at deres baby falder til ro, når de sidder på en stor bold. En stor bold som den på billedet. Når de sidder på bolden, har de deres baby på skødet og “hopper”. Den bevægelse er mange babyer glade for – rigtig glade for – måske også din baby.

Find bolden frem eller køb en ny

Mange har endda en bold liggende enten i kælderen eller på loftet. Det gælder måske også Jer. Og ellers kan den købes for et par hundrede kroner. Gerne i en god kvalitet, så den er behagelig at sidde på. Endelig ikke for blød.

Bolden får måske også din baby til at blive rolig

Prøv bolden. Rimelig billig løsning. Og ellers vil din søn eller datter sikkert blive glad for bolden senere hen. En stor yogabold kan der leges meget med.

Andre gyngende bevægelser

Slyngevugger er et hit hos mange babyer og dermed også hos forældrene. Slyngevuggen kan også komme i bevægelse, ligesom når du sidder og hopper på bolden. Såfremt det bliver for hårdt at holde slyngevuggen i bevægelse, så er det nu muligt enten at købe en motor som holder slyngevuggen i bevægelse. Motoren kan også lejes. Det er op til dig om du er mest til at købe eller leje en motor. Motoren er virkelig blevet et hit i mange hjem med en baby.

Flere råd kan du finde i artiklen 6 gode råd til en mere rolig baby, hvor yogabolden og slyngevugge er to af de seks råd.