Boost din sundhed den kommende tid!

Med et blev der vendt op og ned på vores alle sammens verden. På hele tre områder.

 • Den måde vi arbejder på.
 • Den måde vi lever på
 • Den måde vi er sammen med andre på.

Nu skal vi stå sammen ved at holde afstand – samtidig med mange af os går rundt og er bange… for os selv og vores kære.

Også min hverdag er vendt på hovedet. Jeg må ikke lave det jeg elsker og står op for at gøre hver dag – give babyer zoneterapi. Det er et voldsomt indgreb i mit arbejdsliv – et indgreb jeg ikke er alene om at opleve. Vi er mange der ikke kan passe vores arbejde lige nu.

Det har fået mig til at tænke på hvad der især er vigtigt for mig den kommende tid og svaret er enkelt – det er min sundhed. Så i dette nyhedsbrev sætter jeg pris på, hvad vi hver især kan gøre for at styrke vores sundhed den kommende tid.

For at komme godt i gang starter min dag starter jeg for tiden hver morgen med morgensang på DR1. Det er en skøn en måde for mig at starte op på. Måske kan det at lytte til musik eller se film også skabe glæde hos dig.

Derudover deltager jeg i mange i webinarer for tiden. Senest ”Feel good webinar” med Soulaima Gourani. Hun udgav i efteråret bogen Design din fremtid. Her er nogle af de pointer som jeg hæftede mig ved, ved Soulaimas webinar:

Tænk over:

 • Hvad har krisen taget fra dig?
 • Hvad har krisen egentlig givet dig?
 • Hvad kan du gøre for at blive ved med at have en høj moral og holde humøret oppe?

 

Sundhed for dig og din baby!

Jeg har også tænkt over hvordan du kan tænke sundhed ind i forhold til at være forældre – her et par idéer.

Begræns mængden af dårlige nyheder

Beslut dig for, hvornår du tænder for dit tv og hvor længe du har det tændt. Nyhederne har fokus på bekymring og utryghed og det skaber usikkerhed. Ro hos dig skaber ro hos din baby.

Læs en til to timer om dagen

Når baby sover, så kan du holde dine kompetencer ved lige og udvide din horisont. Så læs – hvis du kan finde ro til det. Kortere tid kan også gøre det. Selv nogle minutter hver dag gør en forskel i løbet af en måned eller to. Faglig dygtiggørelse kan være en måde at finde ro på. Mange af os får brug for nye kompetencer efter krisen. Lige nu og her kunne en mulighed være;

Virtuelle mødregrupper

Vil du være med til at holde virtuelle mødregrupper af 30 minutters varighed. Jeg har tænkt på emner som

 • Babyzoneterapi med fokus på maven eller
 • Babyzoneterapi med fokus på søvnen eller
 • Essentielle olier som kan gøre en forskel for babyer og deres familie eller…
 • Kom meget gerne med andre forslag til, hvilke emner du vil sætte pris på at høre om.

Gør noget godt for andre

Endelig… hver dag kontakter jeg mindst en fra mit netværk. Jeg nyder at have tid til at pleje mit netværk. Jeg har fået så meget positiv feedback på det tiltag. Måske du kunne gøre det samme – ringe til et menneske hver dag, der ville blive glad for at høre fra dig.

Der ér også meget guld at hente i den kommende tid – hvis vi kigger efter det.

Slut din dag med at reflektere over:

 • Hvad har jeg gjort mest af i dag?
 • Hvad bør jeg gøre mere af?

Det vi hver især gør hver dag – det flytter os tættere på vores livsformål.

Tag dig selv alvorligt. Fokuser på de ting, der gør dig glad. Det er det, der gør dig afslappet og sund. Og brug tiden på at fremtidssikre dig.

Vi ses lige pludselig IRL, når situationen i Danmark har normaliseret sig.

Kærligst

Helle

PS HUSK Boost din sundhed den kommende tid