Dårlig søvn hos baby er emnet denne gang i Helles brevkasse. Helles brevkasse er stedet hvor du får svar på spørgsmål om babyzoneterapi og andre emner relateret hertil.

Brevkassespørgsmålet nedenfor kommer fra et par desperate forældre til søn på 8 måneder som sover virkelig skidt.

Han bliver lagt kl. 19.30 og sover en halv times tid og vil herefter slet ikke sove. Helle svarer på spørgsmålet.

Spørgsmålet til brevkassen: Hej Vores søn på snart 8 mdr. Sover virkelig skidt. Han bliver lagt kl 19:30 og virker til at sove tungt, men vågner op efter 30-40 min. Vil derfra så slet ikke sove, trods han er mega træt og pivet. Han har ikke problemer med maven. Men er det noget du kan hjælp os med? Det har stået på et Par måneder og han sover på samme måde om dagen. Vh de desperate forældre.

Svaret fra brevkassen: Tak for spørgsmålet til brevkassen om dårlig søvn, og er det noget du kan hjælpe os med?

Mange andre forældre siger, at jeg har hjulpet deres små børn med at sove bedre. Jeg hverken kan eller må give garanti. Desværre. Responsen er forskellig. Enkelte har sagt, at nu sover den lille igennem, Nogle siger, at den lille har fået en mere rolig søvn, andre siger, at den lille vågner færre gange. Det afhænger selvfølgelig også af, hvor mange behandlinger den lille får. Det er kun i sjældne tilfælde, at det er klaret med blot en behandling. Nogle har endda givet den tilbagemelding, at nu sover den lille igennem. Ud fra din korte beskrivelse, så lyder det til, at det kan handle om en ubalance hos jeres søn. Problemet kan sidde mange andre steder end i maven.

Artikler om babysøvn

Jeg har også skrevet et par artikler om søvn som I selvfølgelig er velkomne til at læse; Den ene på Barneguiden.dk og og den anden på Min-mave.dk.