Har din baby brug for ro!

Ja, alle babyer – også din baby – nyder ro. Baby Zoneterapi er også godt, når din baby har brug for ro. Babyzoneterapi er en mild og effektiv behandlingsmetode. En metode som kan løsne op for spændinger hos den lille. Babyer elsker at røre ved deres fødder, når de er store nok til det, og at blive rørt på fødderne. Zoneterapi er berøring af din babys fødder.

Har din baby brug for mere ro, måske om natten, så hjælper berøring af din babys fødder ofte. BabyZoneterapi kan i mange tilfælde hjælpe på mavekneb, forstoppelse, kolik, luft i tarmene, tandkløe og forbedre barnets søvnvaner.

 

Blid og nænsom zoneterapi

Som zoneterapeut giver jeg din baby zoneterapi på en blid, nænsom og omsorgsfuld måde. Jeg gør altid mit bedste for, at det bliver en god oplevelse for alle og at baby og dermed hele familien får det bedre.

Jeg har tidligere skrevet artiklen 6 gode råde til en mere rolig baby. Måske der lige er det fif, der kan gøre forskellen for din baby.

Husk også på dit vigtigste værktøj

Ligesom ejendomsmæglernes mantra er beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Så starter babyernes mantra også med B. Babyernes mantra er berøring, berøring, berøring. Jo mere rolig du selv er, når du har din baby i favnen eller på anden måde er i berøring med den lille, des bedre.

Dit vigtigste værktøj er nemlig din vejrtrækning. Jeg plejer at sige, at babyer nyder roen i yogalokalet fremfor Hovedbanegården i myldretiden. Øv dig i dybe vejrtrækninger, når din baby har det godt. Så bliver det lidt nemmere at praktisere, når din baby bliver urolig.