BabyZoneterapi bloggen er i denne sammenhæng stedet, hvor der løbende kommer korte indlæg om og inspiration til, hvad du kan gøre, hvis din baby har mavekneb, er urolig, skriger meget, sover dårligt, har fordøjelsesproblemer… ja, “alt det”, hvor lægens diagnose typisk er “det vokser din baby sig fra”

På denne babyzoneterapi blog kan du læse om mine erfaringer som babyzoneterapeut. Jeg cykler hver dag i løbet af ugen fra den ene baby til den næste.

Hjemmebehandling

Når jeg kommer hjem til jer, så hilser vi på hinanden, hvorefter jeg stiller dig/jer en del spørgsmål, så jeg kan blive klogere på, hvordan jeg bedst behandler din baby nænsomt med zoneterapi. Når vi er igennem spørgsmålene, så er det tid til, at du udfylder et par samtykkeerklæringer inden selve behandlingen med babyzoneterapi. Efter jeg har givet din baby zoneterapi, så runder vi af med eventuelle spørgsmål og aftaler måske en ny tid.

Undervejs eller efter behandlingen kommer jeg med nogle fif til, hvad I selv gøre. Det er typisk nogle af de samme fif som jeg fremover vil beskrive på denne blog.

Det er vigtigt for mig at give blid zoneterapi hjemme i babyens trygge og vante omgivelser. Det gør bare så stor en forskel for din baby. Det er bare så skønt, hvis din baby falder i søvn under behandlingen, at din baby bare kan blive liggende og sove videre. Der er ingen stress og jag med at nå frem til en aftal tid. Besværet med at finde p-plads eller få barnevognen med bussen slipper du også for. Babyzoneterapibehandlingen er på babys præmisser. Bare lige så du ved det, så har jeg tavshedspligt. Som nævnt så supplerer jeg behandlingen med råd, værktøjer, fif, tips og tricks.

Det samme gør jeg her på bloggen. Du er også velkommen til selv at stille spørgsmål som du ønsker, at jeg besvarer her på bloggen og selvfølgelig løbende følge med i debatten.

Fordøjelsen er meget central. Op mod 80% af vores immunforsvar sidder i tarmen.

Og her mod slutningen så gentager jeg lige “BabyZoneterapi byder dig hjertelig velkommen!”

Mange kærlige og babyglade hilsner

Helle Munk
Babyzoneterapeut & cand. merc.

PS Denne blog på BabyZoneterapi.dk, er startet af Stress-a.dk som min tidligere virksomhed hed