Danmarks anden tungeste baby skal vi høre om efter et par andre indlæg.

“Spædbørn og børn 0-2 år” er temaet i min brancheforening FDZ.dk i 2017.

Hvem berigede os?

På vores netop afholdte landsmøde berigede Sundhedsplejerske og ekspert i børnesundhed Anette Straadt os om  ”Spædbørn og børn 0–2 år”. Vi hørte om at styrke børns sundhed indenfra med probiotika og modermælkserstatninger, hvis babyen får modermælkserstatning. Ligeledes kom Anette selvfølgelig også ind på den ammende mor og hendes kost. Anette er indehaver af Æblebørn.dk, hvor du kan blive gratis medlem i en måned. Du kan også starte med at få den gratis e-bog “Slip for syge børn”.

Senere var det Coach og mentor Stinemaria Mollie Jensen om ”Sensitive børn i alderen 0–2 år”. Stinemaria driver siden sensitivmor.dk. Talen var om at slippe tankemylderet, så der kan blive mere plads til ro og balance – og dermed livsglæden. Her kan du tilmelde dig: “Farvel til overstimulering, uro og dårlig samvittighed”. Du har også mulighed for hver dag at få et sms boost fra Stinemaria.

Danmarks tungeste baby har vi til gode at høre om. Nu nærmer vi os Danmarks tungeste baby – eller i hvert fald en af dem.

Under SURPRISE var der garanti for at lattermusklerne bliver rørt. Og det må jeg sige ja til. I den time stewardesse og foredragsholder Connie Svendsen var på, sad jeg med mavekrampe af grin. Det er lang tid siden at mine lattermuskler er blevet motioneret så meget. Efter foredraget lå der tre tårevædede (af grin) kleenex foran mig på mit bord. Her kan du se en af sekvenserne som Connie viste om hendes 6+ kg baby. En af Danmarks tungeste babyer. Blot 5 gram lettere end den tungeste baby det år Connie fødte sin søn.

Få dig selv et billigt grin, når du ser en af Danmarks tungeste babyer.

Danmarks tungeste baby – hvor meget vejer den tungeste baby – ved fødslen – som du kender, der er født i Danmark?