Vil bare lige sige tak for hjælpen med Emma Sofie – hendes mave er bare tip-top og fungerer uden problemer.

Jeg var lidt spændt på, hvad der ville ske, når vi gik fra modermælkserstatning til sødmælk – men heller ingenting.

Jeg havde taget Bifiform-dråber med i sommerhus for en sikkerheds skyld. Men flasken forblev uåbnet 🙂

Hvad hjalp? Emma Sofies mor skrev…

Jeg er så glad for, at vi gjorde forsøget (jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er zoneterapien, der har hjulpet). Og vil helt sikkert kontakte dig igen, hvis vi støder ind i andre problemer, som du måske kan afhjælpe.

Hun sover stadig ikke optimalt, men har i det mindste kun haft en enkelt nat, hvor hun har været vågen et par timer, efter behandlingen – så tror også, at zoneterapien har hjulet på det. Herligt.

Tanja Tjerry, t.tjerry.dk, og mor til Emma Sofie

Så det var, hvad Emma Sofies mor skrev…

Babyzoneterapeutens kommentarer

Tak mor Tanja og datter Emma Sofie for de flotte ord. De varmer.

Når en baby bøvler både med maven og søvnen, så starter jeg med at gøre mit til at rette op på maven. Når den er kommet bedre i balance, så giver søvnen tit sig selv. Og ellers gør jeg selvfølgelig mit for at finde ud af, hvad der ellers skal til for at babyen sover.