En glad baby giver en glad familie – sådan arbejder jeg!

Som cyklende babyzoneterapeut ser jeg mange dejlige babyer. Det er ikke en hemmelighed, at jeg elsker mit job! Jeg har verdens bedste ”kunder” i form af dejlige babyer og jeg får lov til, at arbejde med mit speciale hver dag – babyzoneterapi. Men den største glæde er nok, at jeg kan se hvordan zoneterapien ikke kun er en hjælp til babyen, men i lige så høj grad til resten af familien.

Når baby er i balance, så har hele familien lettere ved at være eller komme i balance.

Det fine er, at zoneterapi har en effekt på babyer hurtigere end det typisk er tilfældet for voksne. Vi siger, at der helst skal være sket en bedring efter senest tredje behandling.

Ro er vigtigt og ro ”smitter”

Det er meget vigtigt for mig, at det er en god oplevelse for både baby og forældre, at jeg kommer på besøg. Så jeg gør alt jeg kan for at skabe en stemning, der er rolig og tryg under behandlingerne. Jeg siger tit til folk, at ro er noget der ”smitter”. Som en del af mit besøg giver jeg også forældrene nogle værktøjer, som de kan bruge mellem behandlingerne og efter selve behandlingsforløbet. På den måde er det ikke kun lige her og nu mit besøg gør en forskel.

Jeg kommer ud til mange familier og jeg ser mange forskellige problemstillinger. En del går dog igen og jeg har efterhånden udviklet en proces for hvordan jeg lærer en familie og en baby bedst at kende og hvordan jeg sporer mig ind på hvad de har brug for hjælp til.

De typiske babyudfordringer

I forhold til de problemstillinger jeg oplever, så er det typisk noget af nedenstående, der får mor eller far til at bede mig komme på besøg:

  • Mavekneb
  • Forstoppelse
  • Fordøjelsesproblemer
  • Søvnproblemer
  • Kolik
  • Uro
  • Svækket immunforsvar

Før det første besøg

Inden jeg sætter mig på cyklen og kører ud til en familie, der har ringet til mig, så klarer jeg, især i disse Covid19 tider, journalføringen per mobil inden selve det første møde. Så er den del er på plads, når jeg kommer hjem til familien. Under journalføringen stiller jeg en del spørgsmål, som jeg nedfælder i babyens journal. Udover navnet på babyen og fødselsdatoen, så spørger jeg også ind til, hvad jeg kan gøre for det konkrete barn? Og Hvorfor har de ringet? Foruden en del andre spørgsmål.

Det første besøg

Journaldelen er klaret og jeg finder cyklen frem. Når jeg ankommer hilser jeg stille og roligt på babyen og babyens forældre. Tit er der også tid til lidt smalltalk. Herefter har jeg brug for et par underskrifter på et par samtykkeerklæringer før jeg kan behandle. Men herefter er der kun fokus på babyen.  Min zoneterapibehandling er blid og på barnets præmisser. Rigtig mange forældre siger, at jeg har hjulpet deres baby med at få det bedre. Det er netop det jeg brænder for – det der får mig på arbejde og ud af sengen om morgenen. Nogle babyer falder i søvn under behandlingen. Andre følger nysgerrigt med. Intet er mere rigtigt end det andet.

Reaktioner efter behandlingen

Når behandlingen er slut, kan der være en reaktion. Reaktionen efter første behandling er typisk mere markant end efter de følgende. Nogle babyer bliver pylrede, mens andre sover flere timer i streg. Afføringsmønstret og konsistensen og farven på afføringen kan ændre sig meget hos nogle af babyerne i tiden efter. Flere af ”mine” babyer får grøn afføring i bleen en eller flere gange efter en behandling. Det er normalt.

Babyzoneterapi.dk under ”Mød Helles babyer” kan du læse, hvad andre babyer har fået ud af mine behandlinger og se hvad jeg er for en.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig gerne på sms 20 74 49 47.

En glad baby giver en glad familie!

Pin It on Pinterest

Inspireret?

Del indlægget med dine venner ♥