Hvordan vil vi hos Babyzoneterapi huske 2020?

Jeg tør godt vove at påstå, at 2020 bliver et år vi alle vil huske resten af vores liv. Det bliver et år, der aldrig går i den mentale glemmebog.

Året startede ellers meget velkendt og lige ud af landevejen. Politikerne skændtes over partiskel og ude i den store verden var klimaet på den store dagsorden. Langt borte talte de om corona. Og to og en halv måned inde i året, så var coronaen kommet på besøg i Danmark.

Den satte aftryk. Den gjorde, at det blev et år, hvor der blev vendt op og ned på mange ting. Rigtig meget blev anderledes i forhold til normalt – og ting som vi gik og forventede var på en måde var pludselig helt anderledes. Rigtig mange blev sendt hjem fra arbejde. I flere uger. Nogle i flere måneder. Andre måtte arbejde urimeligt meget for at sikre der også var et job til dem efter corona eller fordi de besad en samfundsvigtig funktion. Fælles var at alle blev ramt på den ene eller den anden måde – men nogen hårdere end andre.

Når vi engang tænker tilbage på 2020, så vil mange af os nok især huske Sundhedsstyrelsens fem generelle råd:

 • Vask dine hænder tit, eller brug håndsprit.
 • Host eller nys i dit ærme.
 • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt.
 • Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen.
 • Hold afstand og bed andre tage hensyn.

Det har været underligt med al den afstand og personligt vil jeg huske det som ”frygtens år”. Frygten blev igen og igen italesat. Jeg håber derfor, at næste år bliver et år i ”kærlighedens tegn” – det er vi nok mange der trænger til. Men først skal vi lige have coronaen helt ud af vores dagligdag.

Der er heldigvis og til trods for corona tit blevet kaldt på Helle fra Babyzoneterapi. Det sætter jeg stor pris på og er dybt taknemmelig for.

Babyzoneterapi på Instagram

Babyzoneterapi bliver mere og mere synlig på Instagram. Hashtaget ”DagensBabyfødder får altid et smil frem. Personligt er jeg imponeret over, hvor mange forskellige fotos jeg kan tage af babyfødder. Så forskellige de er i udtryk. Tusind tak til alle jer, der bakker op om Babyzoneterapi på de sociale medier.

NYT fra Babyzoneterapi og blogindlæg

Hver måned er der udkommet et nyhedsbrev og et blogindlæg.

Med de 12 numre af NYT fra Babyzoneterapi er vi kommet langt omkring. Jeg har skrevet om alt fra kolik, over mavesmerter, søvn, tænder til meget andet. Så står du med en baby, der bøvler i juleferien, så kan der snildt være fif at hente i en eller flere af blogindlæggene.

Du kan finde hvert af de 12 udgivelser på Babyzoneterapi.dk/blog:

 1. Kendt fra TV?
 2. Når din baby har kolik
 3. Boost din sundhed den kommende tid
 4. ABC er død – nu hedder det ABH!
 5. Seks gode fif, når din baby har mavesmerter
 6. Hjælp, min baby vil ikke sove
 7. Nyder din baby (også) Covid19 pausen?
 8. Har din baby fået tænder?
 9. En glad baby giver en glad familie – sådan arbejder jeg!
 10. Gør både dig og din baby klar til vinteren!
 11. En julekalender med fokus på dit velvære
 12. Hvordan vil vi hos Babyzoneterapi huske 2020?

Challenge, der rykkede

Gennem året har jeg deltaget på flere Challenges. Det har været min måde at bruge tiden omkring corona konstruktivt. Den Challenge som har gjort størst indtryk på mig er ”Your PATTERN to SUCCESS” ved Eliane Rose.

Et af mine markante udbytter er, at jeg hver morgen fra kl. 6.00 er i gang med egenomsorg – jeg drikker en liter vand med citron eller næsten en liter, dyrker meditation, healing og yogaøvelserne ”De 5 tibetanere”.

En alternativ rejse

Som mange af jer ved, så banker mit fritidshjerte for at rejse. Det har været ret så meget no go i år. Nu jeg ikke kunne rejse ud i verden, så spurgte mig selv – hvordan kan jeg få det ind i mit liv som mine rejser ellers giver mig?

Jeg valgte at fokusere på min forretning, som også er en af mine store livsrejser. Jeg købte derfor business-forløbet Quantum som er udviklet af Eliane Rose. Et forløb i udvikling af min virksomhed og i min personlige udvikling.

Som selvstændig er jeg min virksomhed. Så den og jeg skal passes og plejes på bedste vis.

Det har været min bedste beslutning og investering i 2020. Der er heldigvis flere måneder til, at det officielt slutter. For mig slutter det aldrig. Målet er at arbejde mindre og samtidig tjene mere. Det tiltaler mig – meget. Både som selvstændig og ansat kan du lade dig inspirere af Eliane Rose på Facebook siden Eliane Rose – www.ElianeRose.dk

Når alt det er skrevet, så har det alt i alt har det været et stille år. Et eftertænksomt år. Nye tiltag er nu i støbeskeen.

Inden jeg trykker på alt for mange knapper i den forbindelse. Er der noget du savner fra mig?

Hvilke nye tiltag fra mig vil kunne gøre en forskel for dig?

 Så tænker jeg det ind i mit 2021 arbejde.

Glædelige og hyggelige juletanker og lyse & lykkebringende nytårshilsner ønskes du af

Babyzoneterapeut Helle Munk