Ondt i maven og lyskebrok er nu historie for guldklumpen Karl. Og det ved jeg fordi, jeg har modtaget denne skønne hilsen fra Karl:

Hej Helle

Da jeg var 3 måneder, var så heldig at få mine fødder i dine hænder. Jeg døjede meget med ondt i maven, og det hjalp du mig med.

Verdens sødeste babyhilsen fra Karl

Jeg skriver til dig for at fortælle, at jeg sidste fredag blev opereret for mit lyskebrok. Da jeg ikke kan tale, og ikke virkede forpint af min brok, troede min mor ikke at det generede mig – hun tog fejl 🙂 Hun siger, at jeg  efter operationen er blevet den gladeste lille baby. Jeg skriger og brokker mig ikke mere – kun når jeg ikke gider sove 😉

Tak for din smertelindring i tidernes morgen.

Hilsen
Karl

Jeg kan lige tilføje…

En hilsen som denne gør mig virkelig varm om hjertet. Så er jeg bare endnu mere taknemmelig for mit job som den cyklende babyzoneterapeut. Hver dag glæder jeg mig over igen og igen blot med mine hænder eksempelvis at lindre ondt i maven og dermed gøre så stor en forskel for mange spædbørn og babyer og deres familier ved blot at trykke de små under fødderne.