Først og fremmest ønsker jeg dig en rigtig dejlig sommer. Det har netop været Sankt Hans. I det skønneste solskinsvejr. Er det ikke dejligt?  Måske du står med det ene ben på vej ud af døren, måske på vej ud at rejse?

Inden du tager på eller holder ferie, vil jeg komme med mit bud på et apotek målrettet babyer med naturlige præparater. Og som det er nærliggende at anvende hjemme og medbringe på ferien.

Fem hurtige råd:

Feber og infektioner

Efter behov bruges Ferrum phos. D12 og ved feber over 38,50C suppleres med Apis Belladonna.

Forkølelse

Så længe barnet er forkølet og har feber gives løbende slurke af 20 dråber Ferrum phos. D12 i for eksempel 10 ml. kogt vand.

Er næsen stoppet og sekretion ikke starter, så giv 3 dråber Cepa D6 i lidt vand hver halve time, typisk 6-10 gange i alt.

Immunsystemet, generel styrkelse

Ferrum phos. D12 gives kurmæssigt, efter behov. Doseringen er 3 dråber i lidt vand, 2 gange dagligt.

Søvnforstyrrelser

Mange babyer har glæde af at få 3-5 dråber Chamomilla comp. i lidt vand ved sengetid i 2-4 uger. Er din baby urolig om dagen, så giv eventuelt også 2 gange om dagen. Sov godt baby!

Forstoppelse

Ved sengetid gives 5-10 dråber Cichorium comp. i lidt vand. Fortsæt hver aften i en uges tid.

Hvis du er bekymret for din baby eller har spørgsmål om din baby, anbefales det altid at konsultere en læge eller anden sundhedsfaglig person.

Vil du have mere inspiration til naturlige lægemidler til din baby, og vil du modtage hæftet ”Naturlig hjælp til Graviditet, fødsel og spædbørn”. Her kan du også læse mere om indhold, dosering afhængig af barnets alder… så send mig en mail.

Den dejligste sommer til dig og dine kære

PS min plan er at arbejde hele sommeren – så bare kald = send en sms til 20 74 49 47, hvis… så kan hjælpen være lige om hjørnet 🙂