Læs mine nye baby indlæg på Barneguiden.

Fremover skriver jeg baby indlæg på Barneguiden. Indtil videre er det blevet til to indlæg. Læs mine nye baby indlæg på Barneguiden.

Læs mine indlæg på Barneguiden

Det første indlæg bærer titlen “10 tips til en rolig putteseance“. Det handler især om aktivering af dine sanser og hvad det kan betyde for baby. Her følger de første 2 linjer fra indlægget: De fleste forældre kender til det… udfordringen med af få deres børn til at sove og skabe gode søvnmønstre hos dem – helt fra barnet er baby. Så nej tak til søvnproblemer. Resten af indlægget kan du læse her.

Mit andet indlæg har titlen “Er din baby urolig?“, hvor du får nogle fif til at skabe tryghed for den lille.

V

Kom med dine erfaringer

Når du har læst det ene eller begge indlæg, så del meget gerne dine erfaringer med “Hvilke værktøjer du oplever som de mest effektive for dig, når din baby er urolig? Du er velkommen til at nævne nogle af dem som allerede er nævnt. Det kan også være nogle helt andre.

Søvnudfordringer

Til info, så har jeg lavet en workshop om Søvnproblemer hos de små og hvordan vi kan hjælpe dem til at sove.