Marcos mor sendte en sms, da Marco bøvler med mavekneb. Vi aftalte en tid.

Da jeg spurgte Marcos forældre, hvad jeg kan gøre for Marco, så kom svaret: Marcos symptomer er lige som dem, du beskriver på babyzoneterapi.dk/mavekneb; vrider sig, rød i hovedet, prutter en del, svært ved at bøvse…

Jeg gik i gang med behandlingen. Marco bliver efter nogle minutter urolig med lyd på. Marco kommer op på mors skulder, gylper lidt og bøvser – sker ellers sjældent.

Behandlingen mod mavekneb fortsætter

Behandlingen fortsætter. Efter behandlingen er Marco først lidt urolig. Jeg foreslår mad/drikke, da mange bliver tørstige/sultne, når de får zoneterapi. Ligesom når vi som voksne får massage og bliver opfordret til at drikke godt med vand, så kan de små også godt blive både tørstige og sultne, også selvom den lille lige har spist inden jeg kom.

Det blev ved snakken, mens jeg var der. Marco faldt helt til ro, slappede af med smil på læben – og sov.

Bøvler din baby også med mavekneb? Så kommer lige et par fif her;

  1. Gennem årene har zoneterapi gjort en stor forskel for rigtig mange babyer med mavekneb eller mavekramper.
  2. Udover zoneterapi så har jeg også mange gange anbefalet disse homøopatiske dråber ved navn Chamomilla comp.

Pin It on Pinterest

Inspireret?

Del indlægget med dine venner ♥