Mit arbejde som den cyklende babyzoneterapeut

Mobilen bipper nat som dag. En sms er landet fra frustrerede forældre. Endnu en baby der bøvler. Meget ofte med maven. Vi får en aftale på plads om, hvornår det passer familien og min kalender, at jeg kommer på besøg.

Jeg ELSKER babyer.

Det er så befriende for forældrene, at jeg kommer hjem til dem. På den måde slipper de for at skulle nå frem til en aftalt tid. En aftalt tid kan være yderst udfordrende med en baby. Ekstra udfordrende med en baby som bøvler. Forældrene slipper også for at skulle finde en parkeringsplads til bilen eller plads til barnevognen i bussen.

Mange forældre er vildt imponeret over, at jeg cykler rundt. Fra baby til baby.

Før babyzoneterapibehandlingen

Når jeg kommer hjem til jer. Og vi har fået hilst på hinanden. Så lægger jeg ud med at stille en del spørgsmål. Først de faktuelle om barnet. Dernæst ”Hvad kan jeg gøre for Alfred?

Så er det tid til, at jeg hører om fødslen og hvordan Alfred har haft det efter. Om han bliver ammet eller får modermælkserstatning eller en kombination. Barnets fordøjelse spørger jeg også altid til. Inklusiv farve og konsistens og hvor hyppigt der er afføring.

Selve babyzoneterapibehandlingen

Efter alle mine spørgsmål går jeg i gang med at behandle. Fødderne er en spejlbillede at hele vores krop.

Zoneterapi sammenligner jeg ofte med at bage en kage, altså på mormor måden. Hvor du kommer alle ingredienserne i en skål. Omrøringen svarer til zoneterapien. Tiden i og efter ovnen svarer til, når behandlingen efterfølgende arbejder hos den lille i de kommende dage.

Mange af de små babyers problemer er relateret til fordøjelsesorganerne. Jeg mærker efter ubalancer i kroppen. Og ser samtidig på babys reaktioner. Nogle babyer sover under hele behandlingen, andre ligger bare og nyder det og atter andre er det tydeligt, at de mærker, at der sker noget. Det gør ondt på den gode måde. Enkelte bliver kede af det. Og så finder vi ud af, hvad det handler om. Ofte er de blot tørstige eller sultne. Vi andre får jo også besked på at drikke en masse vand, når vi har fået behandling.

Der skal typisk 3-5 behandlinger til for at rette op på en ubalance hos en baby.

Efter babyzoneterapibehandlingen

Vi tager en snak om, hvilke reaktioner din baby kan få. Nogle babyer bliver pylrede i højere eller mindre grad. De pylrer typisk op til et døgns tid efter behandlingen. Eller til efter næste afføring. Hos nogle ser afføringen pludselig anderledes ud, måske grøn eller med klumper eller sågar sort. Andre marathonsover. Ja nogle babyer sover i mere end 5 timer. I streg. Nogle forældre har sagt til mig, at deres baby sov et døgn kun afbrudt af spisepauser.

Alt efter babys udfordringer kommer jeg typisk med et par tips eller gode råd i forbindelse med behandlingen. Eksempler på tips og gode råd kommer i næste Nyt fra Babyzoneterapi.

Har du erfaringer med babyzoneterapi?

Hvis ja, hvad er dine erfaringer?

Hvis nej, hvad skal der til, at du aftaler tid hos en babyzoneterapeut?

Såfremt din baby også skal nyde godt af min store kærlighed og omsorg, så kald på Helle.

Jeg ELSKER babyer – så af hjertet tak, hvis du videresender NYT fra Babyzoneterapi.