Efter mere end 11 år som cyklende babyzoneterapeut har jeg brugt nedlukningen til få nye idéer og åbne op for noget helt nyt. Mit allerførste onlineforløb til nybagte forældre har jeg døbt BABYGLÆDE og HVERDAGSRO i små doser.

Vi ved alle, at Covid19 har bragt mange kedelige ting med sig. Men det har ikke kun være skidt. Nedlukningen har lært os hvor meget vi rent faktisk kan løse uden at vi mødes fysisk.

Selv om jeg bliver den sidste til at mene, at online altid kan erstatte fysisk nærvær, så har det sine fordele. For eksempel kan du tage et online forløb, når det passer ind i din og din babys rytme.

Med onlineforløbet får du mig med på sidelinjen via en daglig mail i syv dage. I syv dage sender jeg dig nyttige tips og små babytricks du kan bruge i hverdagen. Jeg kommer rundt om nogen af de vigtigste emner, der handler om din babys fysiske trivsel.

Det er enkle fif jeg giver dig. Men min mangeårige erfaring siger mig, at mange gange er det enkle det letteste og mest effektive, når vi vil have mere ro i en ofte hektisk hverdag.

De syv dage du hører fra mig

Emnerne for hver af de syv dage er:

  1. Dit vigtigste babyværktøj
  2. Babyernes mantra
  3. Når bøvsen driller
  4. Suttens fordele og ulemper
  5. Når babymaven driller
  6. Skab ro med hvid støj
  7. Yogaboldens fortræffeligheder

Det her er min baby

Det var med så mange sommerfugle i maven, da forløbet gik i luften. BABYGLÆDE og HVERDAGSRO i små doser var min længe ventede online baby. En baby jeg har glædet mig til at kunne dele med dig. Jeg ser frem til at berige dig, og mange andre nybagte familier, med min erfaring pakket ned i små nemme tips, der er lette at tage til sig.

I en tid som denne skal vi alle bidrage med det vi kan. Babyers trivsel ved jeg en del om, så dette er mit bidrag, så jeg håber du vil tage imod.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om forløbet, så er du velkommen til at læse mere her:

BABYGLÆDE og HVERDAGSRO i små doser.