Overvejer du at omlægge dit arbejdsliv efter barsel? Der er mange kvinder, når de får børn, der tænker nej, jeg skal bare ikke tilbage i det der 8-16 hamsterhjul. Men, hvad pokker skal jeg så?

Hvad stiller jeg op, når jeg kan mærke efter at have fået barn, at jeg gerne vil noget andet som er mere familievenligt? som er mere omsorgsfuldt over for mig og mit barn, så jeg får så meget tid med mit barn som muligt.

Hvad end det er at strikke et arbejdsliv sammen på lidt kreativ måde eller starte virksomhed op.

Så er det netop det som jeg har erfaring med og brænder for at hjælpe dig med.

Hvordan hjælper jeg dig?

Vi aftaler et tidspunkt til en afklarende samtale. Og mener vi begge to, at vi er det rette match, så aftaler vi et tidspunkt til vores første coach session. Forvent, at der kan komme små opgaver fra gang til gang. Typisk opgaver du kan tænke over, når du går tur med barnevognen.

Jeg hjælper dig til at få en klarhed over, hvad du arbejdsmæssigt drømmer om efter barsel.

Vi mødes som udgangspunkt på Zoom og sessionerne bliver optaget. Så du kan vende tilbage til sessionen efterfølgende.

Hvem er jeg?

Jeg har selv gået vejen. Jeg har været ansat, jeg er selvstændig, jeg har sagt to velbetalte jo op. Som cand. merc. tog jeg en uddannelse som zoneterapeut. Til en start for at bevise, at jeg ikke skulle være zoneterapeut, blot for den personlige udviklings skyld, men… min arbejdsmæssige rygsæk er fyldt med arbejdsmæssig erfaring fra både store virksomheder og små virksomheder til livet som selvstændig.

Hvorfor vælge mig som din coach?

  1. Jeg har professionelt arbejdet med rekruttering af længerevarende konsulenter og frivillige. En rolle som også bekom mig vildt godt, da jeg er dygtig til at se muligheder som andre ikke ser eller overser og andre siger, at jeg har en evne til at få mine medmennesker til at vokse.
  2. I fritiden har jeg været ansvarlig for rekruttering af medlemmer til den internationale erhvervsorganisation, JCI (Junior Chamber International) og også til det tidligere netværk Morgendagens Heltinder
  3. Jeg har gennem en årrække arbejdet først i dlg og sidenhen H. Lundbeck A/S
  4. Jeg har også prøvet på egen krop, hvad det vil sige, at blive fyret
  5. Jeg har været selvstændig siden 1999
  6. Min viden er bred og min erfaring er alsidig.
  7. Jeg har opsagt to velbetalte job uden at vide, hvad der skulle ske derefter
  8. Jeg brænder for at coache dig til at du finder dit optimale arbejdsliv efter barsel

Så er du en af de 70% der overvejer at skifte job efter barsel?

Book en afklarende samtale – send en sms til 20 74 49 47.

Tak for at dele budskabet!

PS Barselscoaching er også en mulighed. Se her!