NYT NYT NYT

Fremover har forældre til babyer mulighed for

HVER TIRSDAG kl. 10.00 – kl. 10.30

at deltage på et Zoom kald i ”Slyngelstuen for urolige babyer”, hvor de kan spørge mig, babyzoneterapeut Helle Munk om alt, der har med babyer at gøre.

SPØRG HELLE om hvad?

Det kan eksempelvis være spørgsmål om

  • babymaven – er det normalt, at babyer har mavekneb?
  • søvn – hvordan hjælper vi vores baby til at sove?
  • uro – min baby er altid urolig kl. 2 om natten – hvad kan det handle om?
  • forstoppelse – hvilke naturlige præparater kan du anbefale?
  • kolik – hvad kan jeg gøre for at min baby får det bedre?
  • fordøjelsesproblemer – hvordan kan jeg hjælpe min baby med at stabilisere fordøjelsen?
  • zoneterapi – hvad er zoneterapi? hjælper zoneterapi?

Måske har du noget helt andet som du vil spørge om. Jeg opfordrer kraftigt til, at du stiller spørgsmålet kort og præcist, så jeg kan nå så mange som muligt hver tirsdag. Du er velkommen til at maile spørgsmålet til mig på forhånd på tid@babyzoneterapi.dk

Hvem er Helle Munk?

Jeg er den cyklende babyzoneterapeut. Jeg har cyklet fra baby til baby siden 2010. Gennem alle årene har jeg samlet et hav af tips og tricks og værktøjer. Så det er min mangeårige erfaring jeg vil øse af og bidrage med, når I stiller spørgsmål. Jeg blev færdig som zoneterapeut i 2000, så det er et par dage og mange tusind par babyfødder siden.

Ingen spørgsmål er for dumme. Bare Spørg Helle.

Hvad koster det?

Det eneste det koster dig er din e-mail adresse. 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet NYT fra Babyzoneterapi, og det er du allerede, så får du et link til zoom kaldet aftenen før.

Zoom kaldet optages, så det skal du være indforstået med.

Jeg glæder mig til at se dig i ”Slyngelstuen for urolige babyer”.

Hjertevarme hilsner

Helle

Pin It on Pinterest

Inspireret?

Del indlægget med dine venner ♥