Mit blogindlæg denne gang er anderledes end det plejer – anderledes fordi jeg skal fortælle dig om noget nyt, der sker i mit firma og dermed i mit arbejdsliv. Vil du med på et eventyr?

Noget nyt som måske kan komme til at bringe glæde til dig og din familie.

I flere måneder har jeg gået rundt om den varme grød – hvornår skulle jeg fortælle dig om dette? Det hele startede da jeg for snart længe siden selv modtog et nyhedsbrev fra Christine Eilvig om hendes olieeventyr – og om jeg ville med? Noget i hendes mail tiltalte mig. Andet gjorde det modsatte. Sådan er det ofte med forandringer. Jeg blev nysgerrig, tog ja-hatten på og tog med på en ”olieworkshop”.

Efter deltagelsen på workshoppen, der fandt sted i smukke Hornbæk, var jeg solgt. Solgt til idéen om at olierne kan gøre en stor forskel i vores liv, hvis vi bruger dem rigtigt. På workshoppen fik jeg duftet og mærket effekten af 10 af de i alt over 100 æteriske olier. Jeg fik sågar smagt på enkelte olier.

Siden workshoppen er jeg blevet så stor en olie-fan, at jeg er hoppet ombord i Christines “Team Lavt gærde”. Jeg lyttede til min indre stemme, da den vedvarende og indtrængende kaldte på min deltagelse i det her olieeventyr. Min indre stemme, som jeg også kalder for mit ”maveministerie”.

Ministeriet i maven havde talt – jeg skulle med. Så foruden at tilbyde babyzoneterapi kan jeg nu også tilbyde æteriske olier til dig og din baby. Det er et tilvalg i min forretning. Så jeg kan nå længere, hurtigere og bedre – med færre kræfter.

Se mere til mit olieeventyr

doTERRA olierne er rene æteriske olier. Uden kemi, ligesom mit håndværk babyzoneterapi. Mit zoneterapihjerte banker nu også for doTERRA olierne. Det er olier i højeste klasse. De virker både fysisk, på det følelsesmæssigt og energetisk.

Min første doTERRA pakke var Familiekittet, også kaldet Hjemmeapoteket som netop var det, der var fokus på i Hornbæk. Du kan se Workshoppen om æteriske olier her.

Oliernes effekt er imponerende.

Mens jeg ventede på det bestilte kit, så begyndte kanten af min trædepude under storetåen at smerte. I en sådan grad, at jeg dårligt kunne gå på min venstre fod.

Mens jeg gik rundt og peb over min storetå ankom pakken fra doTERRA. Jeg smurte den æteriske olieblanding Deep Blue på min trædepude. Deep Blue går blandt andet ind og løsner fysiske smerter. Det var så befriende. Efter et par dage gik jeg igen fint på min fod.

Jeg var vildt imponeret. Så nu glæder jeg mig til at arbejde med olierne som et supplement til min zoneterapi i arbejdet med spædbørn, babyer og deres familier. Jeg tror der er hjælp at hente til alle.

Har du en udfordring?

Der er meget at sætte sig ind i. Som jeg nævnte tidligere, findes der over 100 olier i doTERRAs univers. Det betyder jeg stille og roligt er ved at lære dem alle at kende. Imens jeg lærer, har jeg et stærkt doTERRA netværk, som jeg kan trække på, når jeg er ude og besøge dig og din familie.

Så står du med en udfordring, så skriv til mig og jeg kan komme med input til, hvordan du kan komme videre med den. Når det gælder olierne fra doTERRA er der ikke en udfordring der er for lille eller en der er for stor – mange ting kan afhjælpes med olierne. Ingen garanti må gives. Husk altid at søge læge.

Har du lyst til at købe dine egne olier?

  • Du kan handle engros og få 25% rabat som kunde – det koster 25 euro at blive kunde i doTERRA.
  • Du kan også handle til fuld pris uden at oprette dig som kunde.
  • Du kan også tjene penge som Wellness Advocate i doTERRA. Det har jeg besluttet mig for at gøre.

Vil du vide mere? eller har lyst til at opleve oliernes magi – måske på en af de kommende olie workshops, så send en mail til info@babyzoneterapi.dk eller en sms til 20 74 49 47. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Vil du med på et eventyr?

Kærligst
Babyzoneterapeuten Helle

Inden jeg smutter helt…
Besøg Babyzoneterapi – der har fået nyt look 🙂

Pin It on Pinterest

Inspireret?

Del indlægget med dine venner ♥