Vil du og din baby med mig rundt på en walk and talk? du kan komme gratis med, hvis du er hurtig! Velkommen til ”walk and talk – dig og din baby”.

Vil du og din baby med mig rundt på en walk and talk?

  • du kan komme gratis med, hvis du er hurtig!

Velkommen til ”walk and talk – dig og din baby”. Et helt ny koncept herfra. Inden jeg fortæller dig konkret hvad det går ud på, så lige et par ord om hvordan idéen opstod.

De sidste par måneder har jeg flere gange om ugen lagt fotos op fra mine egne gåture på min private Facebook væg. Det er kommet bag på mig, hvor mange glade kommentarer det har medfødt fra et bredt udsnit af mit private netværk. Mange har ligefrem ringet og sagt til mig, at de finder glæde i at følge mine ture rundt i Københavns gader hvor jeg tager en del billeder af byens rum.

En jeg er i netværksgruppe med, skrev til mig; ”Det er så hyggeligt at følge dine ture på Facebook. Kan du ikke bruge det til noget i firmaregi? Tænker mange af dine kunder traver byen tyndt med barnevognen – måske du kunne skabe noget der? Gode ”udflugtsmål” med baby i vognen eller…?”.

Så kom idéen til mig – vi skal da på walk and talk med baby i vognen. Jeg skal dele ud af min viden til dig som mor eller far, mens vi sammen oplever byen og din baby nyder barnevognens rolige kørebevægelser, når vi går.

Walk and talk med dig og din baby – sådan kommer du med!

Jeg tilbyder walk and talk med dig og din baby ganske gratis til de første fem der melder sig. Det eneste det kræver af dig er, at du siger ok til jeg må dele fotos af vores tur og du skriver en kort testemonial efter turen.

Det foregår så enkelt, at vi går en tur sammen, og du selvfølgelig har din baby med i vognen. På turen kan du trække på al min erfaring som cyklende babyzoneterapeut og spørge mig om alt i forhold til livet med en baby.

Min erfaring er selvfølgelig størst i forhold til mave- og søvnproblemer, kolik og uro og almen trivsel, men da jeg er kommet i mange hjem, så er jeg også opdateret på mange andre dilemmaer, der dukker op, når der kommer en baby ombord i hverdagslivet. Og der er ikke nogen tabuer. Men der kan være emner hvor jeg vil sende dig videre til en med den rette viden, hvis det er uden for min viden- og erfaringsramme.

Fordelen ved at gå en tur og have en samtale er:

  • Din kreativitet og evne til at tænke i nye retninger bliver boostet med relativ stor sandsynlighed. Og den positive effekt fortsætter helt sikkert efter samtalen og gåturen.
  • Vi producerer ”lykkehormoner”, når vi bevæger os – det gør du og din baby også.
  • Du øger dine kognitive funktioner ved en gåtur på blot 20 minutter, så går vi en time kan du selv regne ud at ”det giver noget”.
  • Det giver en mere fri samtale at gå end at sidde og kigge på hinanden.
  • Du får mere overskud af at dele ud af dine tanker og få vendt dem med en anden.

Og så lige lidt mere om et af lykkehormonerne…

Kærlighedshormonet

Oxytocin er det såkaldte kærlighedshormon og dannes i hypothalamus i mellemhjernen. Kvinder producerer større mængder end mænd. Oxytocin udløses, når du oplever nærhed med andre og når du bevæger dig. Som på en gåtur. Hormonet har en positiv effekt på fødsel, amning, smertetærskel, stress, blodtryk og pulsen. Så en gåtur med mig er ikke kun en mulighed for at trække på min viden. Det er også en mulighed for at sætte gang i netop lykkehormonerne.

Vil du være blandt de første fem?

Send en sms til 20 74 49 47 og vi aftaler, hvor og hvornår vi går. Gåturene foregår på Frederiksberg og i Københavns kommune. Jeg kommer og møder dig.