Mit arbejde som den cyklende babyzoneterapeut var temaet i sidste måneds NYT fra Babyzoneterapi. Jeg lovede, at jeg i denne måneds NYT fra Babyzoneterapi ville komme med eksempler på tips og gode råd som jeg kommer med i forbindelse med en babyzoneterapibehandling. Det afhænger selvfølgelig af problematikken.
Ingen skal være i tvivl ”Jeg ELSKER babyer”. Og så til eksempler på tips og gode råd til, når din baby er urolig.

Træk vejret

Når baby bliver ked af det, så bliver I som forældre også kede af det. Og det kan baby mærke. Øv dig i at trække vejret helt ned i maven. Dybe vejrtrækninger signalerer ”jeg har styr på det” og det kan baby også mærke. Og dermed kan du være med til at tage toppen af gråden.

Giv varme

Din baby ligger på ryggen. Læg din varme hånd på din babys mave. Med din anden hånd presser du din babys ben op til babys mave, så babys numse er uden berøring med underlaget. Kig på baby. Ingen baby protest. Fortsæt.

Aktiver pruttepunktet

Din baby ligger foran dig. Du tager en babyfod i hver hånd. Du lader hver af dine tommeltotter glide ned langs indersiden af babys fødder til de når hælkanten. Her trykker du blidt. Blidt fast tryk. Eller små blide tryk. Punktet er både godt til at løsne prutter og afføring.

Tænd føntørreren

Og mange babyer bliver helt rolige. Lyden fra føntørreren minder om lyden i mors maven. Lyden hører til kategorien white noise (hvid lyd). En anden lyd i den kategori er emhætten. Nogle af mine babyer bliver lagt ”under emhætten”, mens jeg behandler.

Skab tryghed

Baby har ligget i mors mave. Og været vant til at kunne mærke livmodervæggen. De fleste babyer sætter pris på en stofble eller anden klud ved hovedet eller blive lagt helt op til kanten i liften. En lille ting som kan gøre en stor forskel.
 
Skal din baby også nyde godt af min store kærlighed og omsorg, så kald på mig. Kald på Helle.

Hvem er babyzoneterapeuten?

Jeg hjælper urolige babyer og deres forældre til at skabe ro og balance på naturlige måder.

Forældre til babyer med mavekneb, forstoppelse og andre maveproblemer, umodent tarmsystem, søvnproblemer både nat og dag, generel uro og andre almindelige “startproblemer” kalder på mig, babyzoneterapeut Helle Munk.

Så kommer jeg, Helle, cyklende hjem til jer i Københavns kommune og på Frederiksberg. Helle har drevet denne form for ”take away” babyzoneterapi siden 2010 og givet flere tusinde behandlinger. Det er selvfølgelig også muligt at booke en online behandling, hvor jeg guider dig til, hvad du selv kan gøre. Book tid her.

Jeg ELSKER babyer!