Baby zoneterapi i København og på Frederiksberg 2

Babyzoneterapi

Den cyklende babyzoneterapeut kommer hjem til jer.

Mit navn er Helle Munk og jeg er fuldtids babyzoneterapeut, siden den 1. februar 2010. Jeg cykler fra hjem til hjem i Københavns kommune og på Frederiksberg. Jeg behandler blidt byens mindste borgere i deres egne trygge omgivelser. Jeg giver baby zoneterapi.

I dokumentarserien “I Danmark er jeg født“, afsnit 1 på DR (fra 29:25) kan du se mig give Bella zoneterapi. 

Jeg elsker at se hvordan jeg kan gøre en forskel for en hel familie. Selv om jeg ”kun” behandler husets baby. For selv om babyzoneterapi er noget alle små babyer kan have glæde af. Så kommer de fleste henvendelser trods alt fra trætte forældre til en urolig baby. 

Zoneterapi til babyer

Babyzoneterapi giver din baby større velvære, påvirker dit barns sundhed og motiverer til en masse smil og glæde. Det er min erfaring, at blid baby zoneterapi giver gode resultater i behandling af alt fra kolik, over mavekneb og uro til forstoppelse, søvn- og fordøjelsesproblemer.

Book en tid til babyzoneterapi

SPØRG HELLE

Hver tirsdag kl. 10,00-10,30 på Zoom i ”Slyngelstuen for urolige babyer” kan du stille spørgsmål om alt det du går og tumler med som handler om din baby og livet med en baby. Tilmeld dig på tid@babyzoneterapi.dk

E-bogen 10 naturlige tips til dit ørebarn

Naturlig hjælp til dit ørebarn har min interesse. I den forbindelse har jeg forfattet min første e-bog med titlen ”10 naturlige tips til dit ørebarn”.

E-bogen kan lande i din indbakke, når du har overført kr. 95,00 til 29514 og skrevet din mailadresse i kommentarfeltet på MobilePay.

Min første e-bog “10 naturlige tips til dit ørebarn” kan du købe her.

Tema til min næste e-bog

Hvilket tema vil du sætte pris på, at jeg kommer med tips til i min næste e-bog? skyd løs. Af hjertet tak. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Helle Munk
BabyZoneterapeut & cand. merc.

PS Vidste du?

At Babyzoneterapi er på Instagram 
At Babyzoneterapi har sine egen Facebook side – besøg den, stil spørgsmål og byd ind med dine tanker…

 

Babyzoneterapi logo

Få mine 5 bedste tips til at berolige din baby

Velkommen. Jeg sender dig dine 5 tips om et øjeblik.

Pin It on Pinterest

Share This