Mange forældre har når de har vasket baby og tørrer bagdelen med varm luft fra føntørren fundet ud af, at baby bliver helt rolig. Meget hurtig bliver føntørreren en rigtig god ven, når babygråden sætter ind.

Hvad gør at føntørreren virker?

Lyden fra føntørreren minder om lyden fra tiden i mors mave.

Føntørrer mod babygråd

Føntørreren er en måde at skabe ro på. I artiklen 7 lyde der kan berolige din baby kan du læse om andre hvide lyde. Lyde som har samme beroligende effekt som føntørreren. Eksempelvis emhætten, musik, sang, vaskemaskinen, tørretumbleren, bilen og støvsugeren.

Herudover findes der en række apps med White noise eller Hvid lyd eller Hvid støj. Prøv dig frem og find den lyd som bedst beroliger din baby.

Gang på gang har jeg som babyzoneterapeut oplevet, hvilken effekt zoneterapi har på små urolige spædbørn og babyer. Sideløbende med zoneterapien så kommer jeg også med andre gode råd til, hvad der kan være med til at gøre, at din lille guldklump kan blive bedre til at sove.

Dit bedste værktøj

HUSK, at dit bedste værktøj har du altid med dig. Dit bedste værktøj er din vejrtrækning. Når du hviler i dig selv og er rolig, så bliver det også nemmere for din baby at blive rolig. Ro smitter!